1. Rebrendiranje znaci promena naziva banke u svim ugovorima, sajtu, aplikacijama, obaveštavanje klijenata i sl. Nije to mali posao.
   (Bankar, 19. jun 2017 22:57)

  # Link komentara

 2. Ne znam sta znaci rebrendiranje banke kad su sve banke iste...vasi najbolji prijatelji koji su uvek tu za vas..samo se zaduzujte i placajte kamate jer smo mi tu za vas...ja ne vidim niti jednu razliku izmedju banaka osim imena i boje..i sta onda predstavljata "rebrendiranje" kao ne znam kakav poduhvat. znamo i mi i vi sta vi hocete.
  Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (aaabbb, 19. jun 2017 10:07)

  Odličan rezime..krajnji cilj je dužničko ropstvo tj. ropstvo na moderan način...potplaćeni političari (MMF i bankarski sektor) stvaraju uslove u državi/društvu gde zbog malih plata ljudi su prinudjeni da se zadužuju...kad se zaduže ceo život rade da bi dug otplatili i ostaje im samo za osnovne stvari, da jedu (jeftinu i nekvalitetnu hranu), oblače se (jeftinom i škart robom) i spavaju...jedina razlika izmedju srednjevekovnog i modernog ropstva je što vlasnik (banka) nema pravo da te ubije ako nije zadovoljan tvojim rezultatima...
  (tačno u centar, 19. jun 2017 12:41)

  # Link komentara

 3. banka sa najvise "transfera"...prvo Laiki-Marfin-pa sada Ekspobank...
   (amadeusrambo, 19. jun 2017 10:10)

  # Link komentara

 4. Ne znam sta znaci rebrendiranje banke kad su sve banke iste...vasi najbolji prijatelji koji su uvek tu za vas..samo se zaduzujte i placajte kamate jer smo mi tu za vas...ja ne vidim niti jednu razliku izmedju banaka osim imena i boje..i sta onda predstavljata "rebrendiranje" kao ne znam kakav poduhvat. znamo i mi i vi sta vi hocete.
   (aaabbb, 19. jun 2017 10:07)

  # Link komentara

 5. Bice toga jos
  (Dok, 19. jun 2017 09:39)

  # Link komentara

 6. Evo, kupili su ovo djubre od Marfin banke a kada su 2013. hteli da kupe Privrednu banku onda je drzava licno i personalno opstruirala taj proces. Razlog? Jednostavan: nije se neko ugradio u kupoprodajnu shemu. Prevod: neko nije uzeo pare. Nadao se da ce doci neki "njegov" kupac, pa da ce da mazne lovu tamo, kad ovde ne moze. Nema veze, propasce svi i ovako i onako. U zemlji gde cica deli pravdu medju bankama, nema druge opcije....
  (Yoyo, 19. jun 2017 09:13)

  # Link komentara