Čepurin Vučiću: Srbija počasni gost

Premijer Aleksandar Vučić razgovarao je sa ambasadorom Rusije Aleksandrom Čepurinom o pripremama za predstavljanje srpske privrede na forumu.

Izvor: Beta
Pošaljite komentar
 1. Jako lepa vest, da ce Srbija biti pocasni godt...najzad za Srbiju predstoje lepa vremena.!
  (Boban, 22. april 2017 16:35)

  # Link komentara

 2. Mnogi od nas koji gaje afinitet prema Rusiji, s nestrpljenjem isčekuju da se učešće ruskog kapitala i investiranja u srbsku privredu počne odvijati intenzivnije. Makar onoliko intenzivno i neselektivno kako to teče sa EU ili Kinom. Bilo kako bilo, interes Srbije je da se ostvare što brojniji kontakti sa što većim brojem zemalja-učesnica tog grandioznog foruma! Impozantna brojka od 130 zemalja i status počasnog gosta foruma, čast je i potencijal kakav se retko pruža kao prilika!
  (Svedok vremena, 22. april 2017 12:07)

  # Link komentara

 3. Kada ti daju do znanja da si počasni gost onda si stvarno ponosan na sve što predstavlja Srbiju i njenu politiku!
  (Ivanitza, 21. april 2017 18:07)

  # Link komentara

 4. Nadam se miru i stabilnosti, kroz privredu u povezivanje kapitala mi se automatski vezemo interesima Rusije, tj postajemo njihov vitalan interes. Zato samo napred, podrzavam.
  (Duka Djokovic, 21. april 2017 17:28)

  # Link komentara

 5. Umiljato jagnje dve majke sisa, kaze nasa stara poslovica. Dobro je da saradjujemo sa svima.
  (Bojan, 21. april 2017 17:26)

  # Link komentara

 6. Mislim da Srbija ima dosta toga da ponudi Rusiji, samo moramo malo da se konsolidujemo kao ljudi i da ne ocekujemo da postanemo bogatasi preko noci.
  (Ficko, 21. april 2017 17:16)

  # Link komentara

 7. Nas najveci problem je u tome sto nemamo puno toga da ponudimo Rusima, pa ni Evropi jer je privreda tek na pocetku razvitka ali vremenom verujem da cemo postati regionalna mini sila. Siguran sam u to.
  (Lajkovic, 21. april 2017 17:12)

  # Link komentara

 8. Politika neutralnosti nam donosi brojne benefite.
  (Govedarica, 21. april 2017 15:52)

  # Link komentara

 9. Srbija ima mogucnost izvoza u Rusiju. Problem je samo preuzimanje obaveza. Pitanje je, kad se udje u sve to, da li Srbija moze da izbaci toliki volumen proizvoda koji bude bio zahtevan? Da li ce Rusija politicki da ogranici potraznju da bi se ona iznivelisala sa mogucnostima srpske privrede, ergo da uplete politiku u ekonomiju? Mislim da je Putin na to spreman, jer mu je to kap u moru ruske internacionalne robno-novcane razmene, a zaduzice svoje saveznike, Srbe. Jeftino da, ali nama znaci, realno.
  (StudentZitoPali, 21. april 2017 14:14)

  # Link komentara