1. Pogledao sam ovu seriju od početka do kraja, na Netflixu, a gde bih drugde, ovde se pre svega radi o neverovatnom uticaju reklame i propagande, jer ovaj slučaj, sa ovom serijom, je zaslužio da bude pomno proučavan tamo gde se takve stvari proučavaju, šta ja znam gde - sociologija, uticaj mas medija, psihologija mase, šta god, jer serija je toliko obična, dosta puta dosadna, bljutavo prosečna, toliko prolazna i nebitna da se čovek pita wtf!? , u čemu je štos?, otkud ovolika prašina?!l, a onda shvati da je postao obična žrtva veštački izazvane histerije, vešto napravljene reklame, svaka čast onome ko je to uradio, ali to je ipak sve toliko smrdljivo, šuplje i bezvredno da nemam reči, iza svega stoji alavost i pohlepa, dajte da napravimo pare od jedne bezvezne serije, imamo ovaca koliko hoćeš , dajte samo da ih ubedimo da je ovde trava zelenija nego bilo gde drugde, ali trava je u stvari bljutava kao i uvek, međutim ovce su ovce. To vam je istina o ovoj seriji, pa je vi gledajte ako ste zaludni.
  (jovanović & friends, 2. decembar 2020 23:45)

  # Link komentara

 2. Seksizam u sahu? Jel znate da ne postoji "muski" turnir. Na svim turnirima je dozvoljeno igranje i zenama a postoje "zenski" turniri gde muskarcima nije dozvoljeno ucesce? Na "zajednickim" turnirima, postoje definisane, pored redovnih nagrada za prvoplasirane i nagrada za najbolje plasiranu sahistkinju. Zenska titula Velemajstora je u rangu muskog FIDE majstora. Zasto uopste postoje razlicite kategorije?
  Gde je tu ravnopravnost?
  Od kad je sveta i veka i od kad se igra sah u svetu, jedina zenska osoba koja je imala sahovsko znanje da igra ravnopravno protiv najboljih sahista je bila Judit Polgar koja je sama izjavljivala da ne igra zenske turnire jer posle takvih turnira igra losije. Sama je izjavljivala da je "zenski" sah, kvalitetom, daleko iza "muskog"!
  (Nele, 2. decembar 2020 23:23)

  # Link komentara

 3. Sad je seksizam sve, uzneviravanje bla bla.. A kad obuce tangice na moru, pa moram sesir da nosim stalno, to nije uznemiravanje..
   (giska, 2. decembar 2020 22:53)

  # Link komentara