1. Znam da se prosecan Srbin raduje rasturanju amerike, a zaboravljaju da uvek strada neduzan narod... Setite se samo ratova i bombardovanja nase bivse zemlje, kome od direktnih krivaca, je falila dlaka s'glave? Lako je reci, zasluzili su, sta su radili po celom svetu, a vecina normalnih ljudi nije podrzavala te ratove. Ti koji su isli u vojsku, nisu imali druge opcije - neobrazovani, bez ikakve perspektive, daj sta das.

  Najveca tragedija za amere je u tome sto ce bas ti koji ga najvatrenije podrzavaju, najvise osetiti posledice njegove diktature. Desnica se raduje ukidanju abortusa, a po statistikama, vec godinama, najvise abortusa imaju udate bele hriscanke, na primer.

  Onaj dole sto se pita sta je Ruth postigla - nadji ako te zanima, previse je postigla da se sve stavi u jedan komentar. Verovatno mislis da si duhovit.
  (Ode Vinca u vazduh, 20. septembar 2020 06:56)

  # Link komentara

 2. Sjajna zena sa vrlo uspesnom karijerom koja je srusila nekoliko barijera za zene pri cemu se borila za opsta prava i zena i muskaraca.
  Na zalost veliku gresku je napravila sto se nije penzonisala za vreme Obame koji bi predlozio nekog umerenog clana Vrhovnog suda za razliku od Trampa koji ce sada da pozuri da pre izbora sebi obezbedi vecinu za vrlo verovatan ponovni izbor predsednika od strane suda (poput izbora 2000).
   (pera zdera, 19. septembar 2020 22:09)

  # Link komentara

 3. ako Trump predloži i postavi novog sudiju pre izbora, SAD se vraćaju u 19-ti vek.
  (www, 19. septembar 2020 15:11)

  # Link komentara

 4. I da li se velika borkinja izborkala za bilo sta ?
  (MrsiMudoje, 19. septembar 2020 13:43)

  # Link komentara