1. po ovome je covid super biznis
   (myth seven, 19. oktobar 2020 17:53)

  # Link komentara

 2. Kad će dozvoliti PCR testiranje u privatnim laboratorijama!? Treba ljudima koji putuju zbog posla, turizma i privatnih obaveza, a i cena je, brate, preterana.
   (Ahtung, 9. septembar 2020 12:36)

  # Link komentara

 3. Covid ambulanta, pregled i testiranje, sve za manje od 2 sata. Rezultati za 3-5 dana, bio pozitivan, rezultat testa elektronski drugog dana. Isto i kada je rađen re-test. Laboratorija koja je radila testiranje, vatreno oko.
  Pozdrav i veliki naklon svim našim zdravstvenim radnicima, hvala vam svima za požrtvovanje i nesebičnu pomoć!
   (Svetozar, 22. avgust 2020 22:44)

  # Link komentara

 4. U praksi Covid ambulante imaju pauze za doručak, ručak, kafe...
  Čekaš ispred na otvorenom, na suncu, vetru i kiši...
  Prioritet imaju oni koji plate za testiranje, a ne oni koji su tu jer im nije dobro...

  A svi ostali koji imaju druge zdravstvene probleme mogu samo da čekaju i nadaju se da neće umreti pre nego što bolnice počnu da rade normalno.
   (Cile Mile, 16. avgust 2020 06:57)

  # Link komentara

 5. @U teoriji i praksi možeš umreti od svega drugog jer je potpuno nemoguće doći do specijaliste u doba korone...
  (Nikola, 11. avgust 2020 13:23)

  Ocu je otkazan pregled 24.3. na klinici za neurologiju. U međuvremenu se stanje toliko pogoršalo da sad ni privatno ne možemo mnogo da uradimo. Meni samo nije jasno zašto ne rade, kad sve ostalo funkcioniše.
   (Ivana, 13. avgust 2020 14:16)

  # Link komentara

 6. U teoriji i praksi možeš umreti od svega drugog jer je potpuno nemoguće doći do specijaliste u doba korone...
   (Nikola, 11. avgust 2020 13:23)

  # Link komentara

 7. Platiš 6.000, odeš na Torlak, čekaš sat-3 sata u zavisnosti od dana (gužve). Test dobijaš elektronski istog dana, ili odeš sutra da preuzmeš lično na Torlaku. Sve u svemu 50 eur i to je to.
   (Ajmo malo realno, 9. avgust 2020 22:53)

  # Link komentara

 8. Siguran sam sa nas sistem za testiranje dobro funkcionise ali treba na vreme rezervisati termin za testiranje.
  Trebao sam da putujem 10 Jula sa PCR testom i vec od prvog sam poceo da zov za zakazivanje. Zvao telefinom Ministarstvo zdravlja I oni bi mi odmah zakazali ali nisu mogli da garantuju da ce test biti gotov za 48 sati. Zvao sam u kovid ambukantu u Zemunu i oni nisu mogli da budu sigurni da li ce biti gotov test za 2-3 dana tako da sam kod njih zakazao za 8 Juli test na antitela da ipak ne putujem ako nisam negativan . Inda sam otisao u Torlak 8 Jula oko 9 sati i sve sam zavrsio za 15 minuta. Oni su veoma organizovani i ljubazni i rezultate testa sam dobio za 1 dan . Cak su mi poslali i na e- mail.
  Inace aci su bili ljubazni koje sam sve zvao i davali prave infirmacije.
  Na zalost sve ambulante imaju svoje kapacitete i ako jednog dana dodje previse ljudi stvori se guzva, to je normalno u svakom poslu nije moguce povecati poslovanje u ivom slucaj testiranje preko noci.
  Pozdrav za sve nase zdravstvene radnike, zelim im zdravlje, srecu i da izdrze ovaj texak period..
  (Toza, 27. jul 2020 08:33)

  # Link komentara

 9. Bacanje para da neko naplati dobijene testove. Dr.Nestorović je to lepo objasnio i rekao šta se dobija tim testom - ništa. Nakon pola sata možemo se zaraziti banalno u mimoilaženju sa zaraženim.
   (XXL, 8. jul 2020 07:54)

  # Link komentara

 10. I u teoriji i u praksi,niste na kraju napisali ništa.A iz lične prakse stanje je sledeće:u Mađarsku možete,to svi znaju,na granici Slovačke i Češke nema nikoga,znači nema granice,policije...prolazi se slobodno(još od 15. juna)kada nam je bilo zvanično zabranjeno da idemo u te 2. države.Sledeće, Hrvatska,nekada puste,nekada ne,ima natezanja,kažeš da sibu tranzitu,sko te ne puste na jedan prelaz,uglavnom puste na drugi zavisi isključivo od volje policajca,prolaznost 95%.Slovenija,dobar dan,pasoš,doviđenja,niko te ne pita ništa!Austrija i Nemačka- nigde nikoga na granicama!Idi tamo-vamo koliko hoćeš.Znači nema policije,nikakve kontrole,kao i pre npr 6 meseci,tako je već 20-ak dana.Ponekad,vrlo retko,Austrijanci ti daju papir da ukoliko se negde zaustaviš,napišeš gde je to.Nemačka-apsolutno slobodno kretanje!
   (Luka, 3. jul 2020 21:17)

  # Link komentara

 11. U praksi odvojte bar 5 sati da dođete na red za pregled i dobijete rez brzog testa pa vam tek onda uzimaju bris a taj rez čekate 5 dana min, bila danas u d.z. u Bgd. Idite do 17h ili ćete dolaziti 2 dana. Ovo je sa simptomima, ako plaćate na svoj zahtev ne znam...
   (micina tetka, 30. jun 2020 23:10)

  # Link komentara