1. Ova žena je ikona, izguglajte malo, pogledajte kratak intervju, nešto... pre nego pišete ovakve prizemne komentare.
  (uhlebljeniparazit, 14. oktobar 2019 00:38)

  # Link komentara

 2. Sve to ima smisla, ali zanemaruje se da je i univerzitet sam po sebi politicka struktura. Sprecavati eksterne politicke uticaje, a biti ravnodusan na politicke efekte iznutra je jedan vid licemerja. Znam jer sam i sam, kao i mnogi drugi, bio zrtva takve unutrasnje politike univerziteta. Tako da, koleginice, savetujem vam da prosirite pricu o politici da ne bi ispalo da se borite protiv cudovista koja u vama samima spavaju.
  (sanjar, 13. oktobar 2019 16:00)

  # Link komentara

 3. Feminizam se od plemenite ideje o ravnopravnosti žena pretvorio u gadnu ideologiju mržnje i proganjanja muškaraca, i u siledžiju koji služi interesima monstruoznog neoliberalnog kapitalistizma. Da li je neko sa Beogradskog Univerziteta pitao Džudit Batler ima li nešto da kaže o tome pre nego što su joj uručili diplomu?
   (Veritas, 10. oktobar 2019 14:01)

  # Link komentara

 4. Ona je slobodomisleca i ne bavi se politikom? Zamenila bi legalno izbranog predsednika? To bi volela.
  (mile, 10. oktobar 2019 11:15)

  # Link komentara

 5. "Njena teorija da rod, odnosno to da li ćemo biti žena ili muškarac, kreira samo društvo, a ne biologija, naišla je i na kritike i na pohvale, ali je ostavila ogroman uticaj na kvir teoriju, feminizam, etiku, teoriju knjiženosti."
  Iznela teoriju zasnovanu na nemanju pojma bioogije iz osnovne skole. Gospodjja sa filozofije komentarise medicinu, a preskocila je i osnove bilogoije u osnovnoj skoli.Bravo za "nauku"! Sta je sledece, da sociolozi komentarisu kako se leci rak ili da istoricari umetnosti vode nuklerarni program.
  Strasno!
  (Bla bla bla, 10. oktobar 2019 11:15)

  # Link komentara

 6. Dzordan Piterson je objasnio ovim feministkinjama i neo liberalima... pogledati na ju tjubu... došao je kraj vaše političke korektnosti i lažnog feminizma. ravnopravnost mogućnosti nije ravnopravnost rezultata. u skandinavskim zemljama, gde sprovode feministički teror i gde su žene svuda zastupljene barem jednako kao muškarci je dokazano da žene biraju tradicionalno ženske poslove a muškarci tradicionalno muške. što više insistiraju a tome da je pol socijalna odrednica a ne biološka, žene sve više biraju tipično ženske poslove.
   (DaLanik, 10. oktobar 2019 11:07)

  # Link komentara

 7. Још једна спроводитељка плана.
   (Јабучило, 9. oktobar 2019 19:01)

  # Link komentara