1. pa neka dobiju neopravdane casove a roditeljima odrapiti jos vece kazne. boze me sacuvaj pa svi zauzimaju stranu neodgovornosti. ako vam se dete 'razboli' bas za pismeni, jednom je ok, drugi put kod lekara a treci put se pravite ludi. kakve ljude pravite ako ce sve probleme da rese "prolivom"?
   (komunikator, 20. mart 2019 09:19)

  # Link komentara

 2. „...Roditelji kažu da je njihova odgovornost nesporna, ali da treba da je podele sa nastavnicima..."

  Асолутно, школа треба да дели одговорност што су нам деца неваспитана, бахата, агресивна, осорна, без емпатије... то све иде из школе (таман посла да то све иде од куће!)
   (Неboyша ликовњак, 20. mart 2019 08:31)

  # Link komentara

 3. jedno dete mi se uspavalo i zakasnilo na prvi cas. juce je otisla sa sedmog casa nisam bio upoznat dok nije dosla kuci i rekla. objasnite vi meni kako ja da opravdam cas sa kojeg je ona pobegla. drugo dete je pre neki dan isto ostalo kuci jer ga boli stomak. nismo mogli da zakazemo odmah pregled uvece ga nije boleo stomak i otisao je u skolu a opravdanje ce doneti naknadno. sta ce reci doktoru kada ode znate mene je bolela hemija matematika i fizika ali zato me ne boli likovno muzicko i fizicko.
   (nebitan srbin, 19. mart 2019 19:42)

  # Link komentara

 4. Imaju li roditelji neka prava ili samo obaveze? Ovo je poprimilo oblik zadnjeg stepena ludila!!
  (Ludi Milojko, 19. mart 2019 17:15)

  # Link komentara

 5. Pa vrlo jasno. Detetu niko ne može da uskrati pravo na školovanje. Za takve stvari se u Nemačkoj i Švajcarskoj oduzimaju deca.
   (Gorgonzola, 19. mart 2019 17:07)

  # Link komentara