1. Film je vrlo emotivan, ali ako razmislim, sve stvari koje su film učinile takvim su posledica "veštog prekrajanja činjenica" da bi se postigao takav efekat na gledaoce, što je po meni prevara. Ipak, preporučujem da ga obavezno pogledate u bioskopu.
  (Vrdalama, 19. novembar 2018 20:01)

  # Link komentara

 2. Fredi je verovatno najbolji muski vokal u istoriji,a raspone u pevanju,tesko da ce moci neko da dostigne.O lucidnosti i ne treba trositi reci.Inace,verovatno jedina grupa,koja nema kopiju.
  Mnogo je vrhunskih bendova,koje su kasnije mnogi oponasali,manje ili vise uspesno.Kvin je neponovljiv.
   (mix, 18. novembar 2018 23:54)

  # Link komentara

 3. Oliver Nedeljković ...
  poptuno si u pravu, uvek je bilo svega. Danas postoji kvalitet npr. Adele, a što pored nje ima zilion jednih te istih "millenium whoop" hitića koji nam sa razlogom idu na nerve to je stvar hiper-produkcije koja je postojala i u "moje vreme" naročito u Americi. Ko ima dobre muzičke uši i vremena da kopa po internetu, može za svaku dobru pesmu ili bend iz bilo kog doba pa tako i za "Queen" da nađe desetine "kopija" koje su trajale jedno leto i više nikada.
  Meni je najtupavija greška u filmu scena nastanka pesme "We will rock you" u kojoj Freddy ima novi "brčići" imidž, a na stvarnom video klipu koji svi znamo je još uvek "čupavac". Uopšte, film ovakav kakav je nastao iz sukoba dva tabora. Prvi ovaj "neoliberalni" koji dominira Holivudom je insistirao na Fredijevoj gej priči i sada plasira kritike što toga u filmu nema dovoljno. Drugi tabor koju su činili i May i Taylor je u prvi plan hteo da istakne Freddya kao vanserijskog umetnika, što on jeste bio, nevezano za njegov privatni život.
  Moja omiljena pesma je inače "Radio Ga-Ga" koju sam prvi put čuo kao mali đak, ono znate Vlada Džet i "Hit Nedelje 202" :)
  (Markus 1975, 18. novembar 2018 07:10)

  # Link komentara

 4. Kojih 5, barem 55. Film je cista fikcija.
   (Nele, 17. novembar 2018 17:14)

  # Link komentara

 5. Mislim da ovi detalji ne menjaju suštinu. Ovo je ipak igrani, a ne dokumentarni film.
  Ali film je vrhunski i po meni je prikazao upravo ono što je trebalo. E sad što se hronološki neki događaji iz stvarnosti ne poklapaju sa filmom, zaista nije od značaja za sveukupni doživljaj. Suština he prikazana.
  Kvin je, po meni najveći bend svih vremena, njihova muzika je posebna, a energija i emocija kojom je Fredi zračio na koncertima je nešto što pre i posle njega nije viđeno. O volkalnim sposobnostima ne vredi raspravljati. Za razliku od mnogih drugih velikih bendova, poput Cepelina, ili Flojda, koji su vrhunski odrađivali posao, Kvin je davao i više od toga. Predavali su se u potpunosti i interakcija koju su ostvarili sa publikom bila je neverovatna. I muzika im je bila posebna.
  Film je upravo prikazao tu posebnost grupe Kvin, kao i Fredija u realnom svetlu, sa svim manama i problemima. To je suština i film zaista vredi pogledati. A pohvalio bih i glumu Maleka. Neverovatno je to izneo.
  (Đorđe, 17. novembar 2018 11:37)

  # Link komentara

 6. Room 1408, tu rečenicu je moj tata meni izgovarao za Kvin, a on je slušao Sačma i Glena Milera... Valjda to tako ide. I sad ima dobre muzike
   (ccc, 16. novembar 2018 23:55)

  # Link komentara

 7. Феноменална група са безброј хитова за сва времена!!!
   (Бојан, 16. novembar 2018 22:57)

  # Link komentara

 8. Zato sto slusas muziku na pogresnim mestima, i dalje postoji brdo sjajnih pesama.
   (Jaran, 16. novembar 2018 21:30)

  # Link komentara

 9. room

  ostario si. Meni je muzika tog doba prelepa, ali je i tad bilo smeca. Danasnja muzika je podjednako dobra, samo se ista kolicina smeca lakse probija do usiju slusalaca.
   (Oliver Nedeljković, zapamtite to ime!, 16. novembar 2018 19:31)

  # Link komentara

 10. Ovaj sto igra Fredija je uspeo da bude iritantniji od originala, sto je vrlo tesko.
   (bzvz, 16. novembar 2018 17:16)

  # Link komentara

 11. Fenomenalna grupa.Toliko dobrih hitova su dali.70-te,80-te i sve do sredine 90-ih je bila prva muzika.Fenomenala za uši.Ovo posle toga običan “kic” i žešća glupost.Mene od ove današnje muzike bole uši.....
  (room 1408, 16. novembar 2018 16:34)

  # Link komentara