Zanimljivosti 15

28.03.2024.

11:15

Cybertruck rasturio limuzinu: Prvi sudar Teslinog pikapa otvara brojna pitanja FOTO/VIDEO

Iako je u udesu Nissan značajno oštećen, Cybertruck je takođe morao da bude odšlepan.

Izvor: Jutarnji list, B92.net

Cybertruck rasturio limuzinu: Prvi sudar Teslinog pikapa otvara brojna pitanja FOTO/VIDEO
Printscreen/X

Podeli:

Na sunčanim ulicama Floride odigrala se scena koja je više ličila na filmsku nego na stvarni život. Naime, u centru pažnje bili su Tesla Cybertruck i Nissan Sentra, učesnici saobraćajne nezgode koja je brzo privukla pažnju javnosti.

Prema dostupnim informacijama, čini se da je jedno od vozila ignorisalo crveno svetlo na semaforu, što je dovelo do teškog sudara sa ozbiljnim posledicama po oba vozila.

Ipak, ovaj incident na Floridi pokazuje da njegova robusnost i oblik otvaraju dodatna bezbednosna pitanja u slučaju udesa, ne samo sa pešacima već i sa drugim automobilima.

Fotografije i video snimci sa ulica Tampe koji kruže društvenim mrežama svedoče o dramatičnim posledicama sudara futurističkog pikapa i Nissanove limuzine.

I pored potrebe da šlep službe uklone oba vozila sa lica mesta, razlika u obimu oštećenja između dva automobila je više nego očigledna. Cybertruck je imao oštećenje karoserije i probušenu gumu, ali i mogućnost skrivenih strukturnih oštećenja zbog njegove specifične konstrukcije.

Sa druge strane, prednji deo Nissana potpuno je uništen, ali je zahvaljujući "zoni gužvanja" putnička kabina ostala netaknuta, omogućavajući putnicima da prođu sa lakšim povredama.

Podeli:

15 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Podeli: