Zanimljivosti 4

14.04.2024.

13:00

Zaboravite na jelkice – za prijatan miris u automobilu dovoljna je drvena štipaljka VIDEO

Postupak uklanjanja neprijatnih mirisa iz automobila pomoću štipaljke je vrlo jednostavan.

Izvor: Jutarnji.hr

Zaboravite na jelkice – za prijatan miris u automobilu dovoljna je drvena štipaljka VIDEO
Shutterstock/Shyripa Alexandr

Podeli:

Na tržištu postoji hiljadu rešenja da unutrašnjost vozila prijatno miriše, a među njima su i tipični osveživači vazduha dizajnirani za automobil. Međutim, postoje predmeti koji mogu obavljati istu funkciju za mnogo manje novca.

Reč je o običnim drvenim štipaljkama koje u kabini mogu da naprave "čuda", navodi Jutarnji.hr.

Postupak uklanjanja neprijatnih mirisa iz automobila pomoću štipaljke je vrlo jednostavan. Dovoljno je izabrati eterično ulje i staviti nekoliko kapi na štipaljku.

Nakon toga, sve što treba da uradite je da je postavite na otvor klima-uređaja (ventilacije) u automobilu. Najbolje je pričvrstiti štipaljku za jedan od bočnih otvora, kako ne bi smetala na sredini komandne table i pri rukovanju centralnim ekranom i drugim važnim kontrolama.

Zbog svojih karakteristika, drvo će odmah apsorbovati ulje. Štipaljka na ventilacionim otvoru polako će otpuštati odabranu aromu, a kada je "klima" uključena, miris će biti intenzivniji.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: