Automobili

Petak, 08.12.2023.

09:06

Procurele slike: Ovako će izgledati novi Renault 5 FOTO

Na internetu su se pojavile procurele slike iz patentnog odseka, pa sada znamo kakav je koncept za novu, električnu verziju legendarnog modela Renault 5.

Izvor: B92

Procurele slike: Ovako će izgledati novi Renault 5 FOTO
Foto: Renault

Nekoliko nedelja nakon što je Renault objavio "tizer fotografije", sada su do očiju javnosti dospele i slike onoga što su zamišljali čelnici francuskog proizvođača.
Foto: Renault
Kako se čini na osnovu ovoga, koncept je sličan onom koji je objavljen 2021. godine, a na prednjem delu Renault 5 E-Tech (to mu je puni naziv) imaće LED svetla, dok se ka dnu branika pruža otvor.

Na braniku se nalazi možda i najzanimljiviji deo dizajna - dva crna kvadrata u kojima su smeštena dnevna LED svetla.
Foto: Renault
Na zadnjoj strani su takođe LED svetla, kao i crni spojler preko krova i branika, a sve to je upotpunjeno setom srebrnih i crnih točkova.
Foto: Renault
Renault 5 E-Tech biće dug 3,92 metra, uz bateriju od 52kWh dovoljnu za domet od 400 kilometara. Renault obećava i brojne tehnološke funkcije, uključujući i zvaničnog avatara po imenu Reno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: