Bentley počeo proizvodnju obnovljene Bentayge

Bentley je u svojoj fabrici u Velikoj Britaniji i zvanično počeo sa serijskom proizvodnjom nedavno obnovljenog luksuznog SUV modela Bentayga.

Automobili

Izvor: SN

Utorak, 21.07.2020.

17:00

Bentley počeo proizvodnju obnovljene Bentayge
Foto: Bentayga

Što se tiče vizuelnih promena, odmah možemo uočiti par LED matrix prednjih svetala, prednji branik ima nešto drugačije otvore za vazduh, gril je takođe u matriks "fazonu", doterani su prednji blatobrani, redizajnirana je hauba, zadnji krovni spojler, drugačija zadnja svetla, kao i novi dizajnu alu točkova od 22 inča.

Za unutrašnjost su predviđena doterana sedišta, više mesta pozadi (+ 100 mm za kolena), zadnja sedišta i sa ventilacijom, unapređeni infotainment sistem sa 10.9-inčnim ekranom, digitalna instrument tabla, kao i standardni Apple CarPlay i Android Auto.

Standardno dolazi i audio sistem od 790 vati i sa 12 zvučnika, a opciono i Naim audio sistem od 1780 vati i 20 zvučnika.

Pored verzije sa četiri sedišta, 2021 Bentayga će s nuditi i u varijantama sa pet i sedam sedišta.

Što se game motora tiče, 6,0 litarski biturbo W12 benzinac se više neće nuditi u Evropi, pa preostaju 4,0 litarski V8 biturbo benzinac sa 550KS i 770 Nm, kao i unapređena plug-in hibridna verzija (kombinuje 3,0 litarski V6 benzinac i elektromotor) koja će stići kasnije tokom ove gdine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: