Kako će izgledati VW Tiguan za 2021?

Nemački proizvođač je objavio prvi dizajnerski crtež restilizovanog Tiguana.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 17.04.2020.

14:00

Kako će izgledati VW Tiguan za 2021?
VW Tiguan za 2021. godinu - dizajnerski crtež (Foto: VW promo)

Druga generacija najprodavanijeg Volkswagenovog SUV-a predstavljena je 2016, što znači da uskoro treba očekivati osveženu verziju ovog modela.

Da je restilizacija Tiguana blizu, svedoči i dizajnerski crtež koji je nemačka kompanija objavila kako bi zagolicala maštu zaljubljenika u VW automobile. Na skici se vidi prednji deo vozila, koji će krasiti preoblikovana maska hladnjaka i redizajniran branik, kao i potpuno nove LED svetlosne grupe.

Manje stilske promene očekuju se i na zadnjem delu vozila.

Volkswagen bi trebalo da unapredi i unutrašnjost Tiguana, uključujući novi multimedijalni sistem čiji će softver moći da se apdejtuje preko Interneta. Pored novih boja spoljašnjosti, nemački proizvođač svakako će ponuditi i nove dezen presvlaka u putničkoj kabini.

Motorizacija će obuhvatiti i plug-in hibridnu verziju, koja bi mogla da ponese oznaku Tiguan GTE, slično kao Golf GTE. Ukoliko preuzme pogonski sistem od ovog automobila, Tiguan GTE će imati 1.4-litarski TSI u kombinaciji sa elektromotorom, a raspolagaće sa ukupno 245 KS (180 kW) i 400 Nm.

Više detalja o redizajniranom Tiguanu biće poznato u mesecima koji dolaze.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: