Nastavak radova na autoputu kroz BG

Zbog radova na rekonstrukciji autoputa kroz Beograd, od nedelje 12. avgusta za saobraćaj će biti zatvorena kolovozna traka u smeru Šid - Niš, na deonici od pasarele kod Hitne pomoći do petlje Autokomanda.

Pošaljite komentar
 1. Pa dokle vise ovo maltretiranje. Sinoc sam sat vremena pokusavao da stignem kuci i iskljucim se sa auto-puta. Pa da li neko uopste razmislja kad zatvara najbitniju saobracajnicu kroz grad ili to rade kako im padne na pamet. Da ne napominjem da 3 puta prelazite iz trake u traku (malo levo pa desno). Sve u svemu blagi uzas.
  (zeko, 14. avgust 2012 10:15)

  # Link komentara

 2. Za ovih 12 godina koliko sam u Beogradu, ne mogu da se setim jedne godine da nije bilo nekih radova i maltretiranja vozaca na nekoj od najvaznijih saobracajnica u metropoli.
  Bas sam pre par meseci pio pivo sa drugarom i dotakli smo se ove teme, u fazonu: secas li se kako smo prosle godine u ovo vreme provodili sate i sate u kreni/stani situaciji pokusavajuci da predjemo gazelu, kad me zove pre neki dan, bas u trenutku kad prilazim istom, gde mi uz pskovku koja ne bi sigurno bila odobrena n aovom sajtu pokusava da docara kako smo se prerano poradovali..
  (dokle vise.., 12. avgust 2012 23:44)

  # Link komentara

 3. Jel može jednom da se taj deo kroz Beograd uradi kako treba pa da ga ne dirate bar 10 godina a ne ovako svake godine po kilometar.
   (petar, 12. avgust 2012 18:32)

  # Link komentara