1. Imamo vozaca sa telefonom,a imamo i pesaka sa telefonom.Recept za tragediju samo takav !
  (ciga, 29. decembar 2018 09:16)

  # Link komentara

 2. @Pali bre
  Isto se meni desilo, vozac stao na crveno ja krenuo na zeleno za pjesake. Njemu telefon zazvonio i on se javlja i ubacuje u prvu i krece napred dok mu je jos crveno. Srecom bio sam blizu auta pa nije stigao da ubrza posto sam udario rukom u haubu. Telefon vise smeta zato sto odvlaci paznju nego sto smeta sto nam zauzme jednu ruku i pogled. Jednostavno ne mogu svi da se koncentrisu na dve stvari istovremeno. Ako je poziv vazan preuzme nam svu nasu paznju..
   (Nolov, 28. decembar 2018 20:53)

  # Link komentara

 3. Ako pesak blene u telefon, obavezno sednem na trubu kada ga propustam, vrlo nevoljno.
  (Vozac, 28. decembar 2018 20:15)

  # Link komentara

 4. Ja legnem na sirenu u tačno određenom momentu. Polovini ispadne mobilni iz ruke od šoka. Na žalost, jedini način za vaspitavanje budala.
   (Domaćin, 28. decembar 2018 19:36)

  # Link komentara

 5. Treba pustiti prirodnu selekciju da odradi svoje. Kao i u slucaju selfie retarda.
  (Lazar, 28. decembar 2018 12:22)

  Darvin se slaze!
  (Poslovican, 28. decembar 2018 18:59)

  # Link komentara

 6. Pešacima je zabranjena upotreba mobilnih telefona kada prelaze ulicu.U Srbiji to masovno rade.
   (KAVALA, 28. decembar 2018 17:29)

  # Link komentara

 7. Neverovatano mali broj komentara na ovako ozbiljnu temu.
  (Over And Out, 28. decembar 2018 17:06)

  # Link komentara

 8. Ne da moze nego mora da se batali to blejanje,jer su pesaci i na zelenom ko glineni golubovi. Nista nije toliko hitno da ne moze da saceka minut,dva.
  Ne zna se ko je gori, dal pesaci ili vozaci koji vise na mobu u toku voznje.
  Mene je skoro zakacio jedan na moje zeleno a njegovo crveno jer ga je nesto jako zasmejalo dok je razgovarao pa je dao gas. Ne moramo bas da gubimo glave na ovaj nacin.
  (Pali bre, 28. decembar 2018 16:14)

  # Link komentara

 9. Kako bi nazvali fenomen koji postoji u Srbiji, pretrcavanje bulevara sa vise traka van pesackog ili setanje na autoputu i cekanje autobusa na autoputu? To nisu videli jos pa ne mogu da mu daju imena. U Srbiji toga ima i ne daju mu se imena jer nije fenomen nego nesto ‘normalno’. Srbin kaze ‘u Evropi ima kamera, snimaju, bla, bla’, pa sta tebe briga da li snima bilo ko ako si ti cist i ako zivis normalno? To je postavljeno za kriminalce, nekog ko osteti bilo ciju imovinu za bahate vozace itd. Nece sigurno na tebe ni obratiti paznju nikada ti likovi koji negde na ekranima to prate, ne sekiraj se samo nemoj da lomis i da vozis kao ludak, da krades itd. Skoro lik sa bajsom izasao na autoput, ljudi videli na kamerama i policija ga zaustavi i bajs stave u njihov auto u biciklistu i sklone odatle, posle sta je bilo nemam pojma, ali uradili svoj posao jer taj lik ugrozava najvise sebe pa i druge tim postupkom. Izgleda ce trebati da postavljaju kamere i na pesackim prelazima i da kaznjavaju za telefon, ajde oni nego likovi koji vise na telefonu dok voze su posebni slucajevi. Nije da radi nesto ili mu je hitno vec bulji na fejs, instagram, gleda slike i sta znam. Uveo bih vozacima kazne za drzanje telefona godinu dana dozvola. Takodje i pricanje na istom bih zabranio, ni preko blutut-a niti nikako, to sve odvlaci paznju. Francuzi zabrani i slusalice i handsfree, kazna oko 200 eura, ne smes tel da pipnes i to je pametno.
  (kako da ne, 28. decembar 2018 14:37)

  # Link komentara

 10. Tesko odvojiti pogled s telefona dok se prelazi ulica
   (prosjecni_seljak, 28. decembar 2018 12:57)

  # Link komentara

 11. Treba pustiti prirodnu selekciju da odradi svoje. Kao i u slucaju selfie retarda.
  (Lazar, 28. decembar 2018 12:22)

  # Link komentara

 12. Kamere na prelaze i kazna na kućnoj adresu i neki senzor koji odaje policiji identitet vlasnika u tom trenutku
   (TorFraNord, 28. decembar 2018 12:16)

  # Link komentara