1. @ciga
  čestitam, bar smo se svi lepo nasmejali, a uz sve to si pogodio suštinu.
   (Milan, 13. oktobar 2018 13:01)

  # Link komentara

 2. @Lektor bez
  Pa lako,kao i vecina strucnjaka ovde koji ocenjuju kola.Citiram kolegu strucnjaka"sedeo sam na sajmu u njemu,i samo mogu reci da je izuztno udoban na duze staze i pouzdan"kad to odgonetnem,onda cu vrlo rado i vama odgovoriti na vase pitanje !
  (ciga, 12. oktobar 2018 11:18)

  # Link komentara

 3. @ciga
  Iako I ja verujem da je auto udoban, divim ti se kako si ti to ocenio sa parkinga
   (Lektora bez, 12. oktobar 2018 08:08)

  # Link komentara

 4. Automobili su postali kao telefoni, sve isto, preslikano, sa istim paketima opreme u zavisnosti od toga koliko se plati, sa istim dozivljaljem za modele u istoj klasi. Te price x1 ne valja volvo je super i obrnuto mozete da pricate deci. Da nisu isti kao konkurentni modeli iste klase, ne bi bili pusteni na trziste. Tamo gde je nesto moglo biti mnogo bolje cesto nije jer bolja nije ni konkurencija, pa zasto trositi mozak i resurse kad ce svakako da se proda. Nekad su BMW, Audi i Mercedes bili prepoznatljivi iz bilo kog ugla u masi vozila, Volvo je imao svoju stil, japanci svoj itd. Danas ne znam sta je u pitanju dok ne vidim prednju masku. A mogu da se kladim da su svi navedeni u tekstu savrseno upravljivi, imaju xyz sigurnosne sisteme, kamere za parking, putne racunare u dlaku istih dimenzija i karakteristika itd. Dosadno.
   (impeRAtor, 11. oktobar 2018 10:41)

  # Link komentara

 5. Automobili su postali kao telefoni, sve isto, preslikano, sa istim paketima opreme u zavisnosti od toga koliko se plati, sa istim dozivljaljem za modele u istoj klasi. Te price x1 ne valja volvo je super i obrnuto mozete da pricate deci. Da nisu isti kao konkurentni modeli iste klase, ne bi bili pusteni na trziste. Tamo gde je nesto moglo biti mnogo bolje cesto nije jer bolja nije ni konkurencija, pa zasto trositi mozak i resurse kad ce svakako da se proda. Nekad su BMW, Audi i Mercedes bili prepoznatljivi iz bilo kog ugla u masi vozila, Volvo je imao svoju stil, japanci svoj itd. Danas ne znam sta je u pitanju dok ne vidim prednju masku. A mogu da se kladim da su svi navedeni u tekstu savrseno upravljivi, imaju xyz sigurnosne sisteme, kamere za parking, putne racunare u dlaku istih dimenzija i karakteristika itd. Dosadno.
   (impeRAtor, 11. oktobar 2018 10:41)

  # Link komentara

 6. Ja sam se vozio par puta u X1 ali prosla generacija, to bese katastrofa od kola. Neudobam, skucen...
   (Replay, 11. oktobar 2018 09:56)

  # Link komentara

 7. Video sam na parkingu Volvo xc40 i jedino sto mogu reći da je sjajan auto,udoban, pouzdan,odlicni materijali menjač malo spor ali se odlično vozi.E sad zamislite sta bih tek znao da sam seo u njega,a tek vozioooo
  (ciga, 11. oktobar 2018 08:44)

  # Link komentara

 8. BMW X1 je vrh automobil !
   (Klasa za sebe, 10. oktobar 2018 22:14)

  # Link komentara

 9. Volvo=sigurnost bar max koja se moze naci na trzistu. A to mora da se plati malo vise.
   (Dejan, 10. oktobar 2018 19:57)

  # Link komentara

 10. X1 je u ovoj kategoriji zaista najbolji.
  Kada sam 2016 sveo najuži izbor na GLA Q3 i X1, ono što je odlučilo je prostor u prtljažniku koji je skoro isti kao u X3, kvalitet vožnje i na kraju sam izgled.

  GLA mi je bio prvi izbor to trenutka testiranja... Kao da sam vozio novi Megan...

  Q3 je bio ok, ali ipak sam se odlučio za X1.

  Car Wow kanal na You Tube, ima odlične recenzije i oni su ostavili takodje najbolje ocene za X1.
   (Maksim & Divizija, 10. oktobar 2018 19:56)

  # Link komentara

 11. Meni je extra Bmw x1,bas lepo uradjen tzv mali SuV..
   (C i n i k, 10. oktobar 2018 18:41)

  # Link komentara

 12. Meni od svih gorepomenutih volvo najbolje deluje. Uvek su znali da naprave SUV i karavan, a poslednja generacija svih modela apsolutno prsti.
  (grobar, 10. oktobar 2018 14:19)

  # Link komentara