Utorak, 02.10.2018.

12:50

BMW Serije 3 zablistao u Parizu FOTO

Izvor: B92

BMW Serije 3 zablistao u Parizu FOTO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

82 Komentari

Sortiraj po:

LaleGator

pre 5 godina

Ocekivano, enterijer iz 1998. Ali eksterijer je neocekivano nemastovit i bez karaktera. BMW poslednjih godina ima ozbilnjih problema sa dizajnom..
(Drug Crni, 02. oktobar 2018 15:38)
______________________

ahahahahahahah

Oni proizvodjaci koji imaju krizi identiteta često menjaju dizajn, ne znaju sta hoce.

BMW ima svoju filozofiju i stil
i nema potrebe da ga menja već samo modernizuje
pa ko voli nek izvoli
a kome se ne svidja neka produzi dalje,
to ceni svako ko ima svoj stil i jasan stav!

zamisli sebe da svakih mesec dana kompletno menjas frizuru i stil oblacenja
a to je kriza identiteta, ne znas sta hoces i zavisis od tudjeg misljena

zivot se zivi zbog sebe a ne zbog tudjeg mišljenja

LaleGator

pre 5 godina

Prosto je nemoguce da se neki automobil svidi svima
i potpuno je razumljivo i očekivano da se nekima ne svidi

ALI

je nerazumno i neprihvatljivo pljuvanje nečega samo zato sto se tebi ne dopada.
To vise govori, kakva je ta osoba sto pljuje

Audi A4KG

pre 5 godina

Svaki put kad hocu da promenim auto odem u BMW salon i probam jedno drugo treće i na kraju opet Audi već treći put za redom! BMWu nešto fali u kabini i zavešnoj obradi što Audi radi mnogo bolje od njih! Videćemo za neku godinu možda se B popravi!

Marko

pre 5 godina

@Gebels. za otprilike god dana izlaze M3 i M4 tako da je taj 340i samo trenutno najjaci model. Nemoj bre da ostavljas komentare kad pojma nemas o cemu govoris

TNT

pre 5 godina

@Maksim & Divizija - run flat ili obične gume? Koji profil guma? Da li imaš adaptivno vešanje i ako imaš kakav je u tom režimu? Ako si već o svemu tome razmišljao i probao da koriguješ ono što je moguće - jastuk pod guzu ili menjaj marku / model, šta drugo.

Xi

pre 5 godina

Odgledao sam carwow sad. Ne moze fotka da docara kako izgleda, kao sto to moze video klip. Auto izgleda fenomenalno iz svih uglova.
Kad se uporedi sa Mercedesom i Audijem (i Jaguarom, ipak je to carwow) jasno odskace od ostalih i izgleda najmodernije.
Ako bih trazio dlaku u jajetu, onda su to bubrezi koji, po meni, nisu dovoljno dobro uklopljeni.

Gebels

pre 5 godina

"Kasnije će BMW proširiti ponudu modela potentnim M340i, pogonjenim rednim 6-cilindarskim 3.0 turbo benzincem sa 387 ks i 500 Nm"

nov pa ni blizu Đulije: 2.9L - 510ks
niste uradili domaći zadatak... na Nirburgring nemojte ni ići da ne bude blam kao prošli put... premijum sportista... how yes know... nemačka propaganda

brm brm

pre 5 godina

Generalno dizajn najnovijih bmw-ova je nekako preteran, prenabudzen, nadzudzen... bubrezi su definitivno najslabija tacka dizajna, i generalno su farovi izgubili bmw smisao kad vise nema angel eyes. Da ne bude zabune, sa uživanjem vozim 320d star dve godine... ali ovo sada, sumnjam da bih kupovao... mozda sledeca generacija opet bude svedenija.

M

pre 5 godina

Nazalost, prosla serija 3 je bila vrhunac nemackog dizajna. Zaista je fenomenalnu prednju masku imala, bolju cak i od Alfe Giulie, po mom misljenju. Ovo sad nije ni blizu prosloj generaciji, previse coskova. Sto se tice tehnickih stvari, ne vidim neki epohalan napredak u odnosu na proslu seriju. Digitalni kokpit, ili kako ga vec zovu, ni ne racunam u automobilsku tehnologiju, a to im je izgleda najveci adut. Ceka se M3 i njen krug po Nirburgringu, da vidimo da li postoji stvarni napredak u performansama

nenad

pre 5 godina

najbolja firma i najbolji automobili. bravo za bavarce. poseban osećaj je voziti bilo koji model bmwa jer to nije samo auto to je stil zivota i način razmišljanja

Maksim & Divizija

pre 5 godina

@joza

Pravo da ti kažem, sa Audija Q5 samo prešli na X5, to je za porodičnu verziju, a lični X1 je došao posle mojih dugogodišnjih želja da samo vozim Japance.
Uživam u vožnji ali me iskreno malo i bole ledja od udobnosti BMW-a. Putevi u Americi na istočnoj obali su isti kao u Srbiji ili gori - u gradovima.
BMW je tvrd i ledja stradaju posle dve godine... Doduše X5 je mnogo udobniji i tu nemam zamerke.

Audi nije ništa bolji, MB jeste ali je kao što si i rekao kao vašar je sa onim enterijerom.

Volvo XC90 mi se jako svidja ali i novi Lincoln Aviator koji uskoro izlazi.

Lexus sam probao, hvala ne.
Acura- ne.
Infiniti- ne.

Stelvio, ni u ludilu u Americi.
Lokalne brendove sem ponekog izuzetka bih preskočio i kao što vidiš izbor mi se smanjilo žestoko.

Videćemo kad dodje vreme.
X7 je prvi pik na draftu ali dok ga ne testiram nema ad hok zaljubljivanja.
Lično mi je bezveze da isti dizajn guraju 20 godina sa blagom promenom.
Ali to svi rade u premijum segmentu.

Jedini auto koji me je oduševio što se tiče same vožnje i performansi je Tesla...ali nemaju šta meni treba jer njihov SUV je odvratan meni lično.

Nemanja

pre 5 godina

U porodici imamo trojku, kupljenu novu pre skoro 8 godina. I ja sam malo razocaran... Ne svidja mi se prednja maska, sto nikad nisam ni pomislio da cu izgovoriti. Nekako su unakazili ove bubrege na svim novim modelima, od serije 7, 5, 8, X7 pa sada i ovde. Prosla trojka i petica, pa i one pre nje imaju daleko skladnije odradjen taj deo. Onda stizemo do zadnjeg dela. Ova svetla u Lexus stilu definitivno ne stoje BMW-u. Prosla trojka daleko bolja. Onda prelazimo unutra. Deluje daleko bolje i naprednije, dok ne dodjemo do komandne table.Kakva je ovo sarena animacija, nije mi jasno. Vozio sam nove Audije, daleko bolje izgleda.
A onda dolazimo do motora... Moj skoro 8 godina star 320d ima maltene istu snagu. 6 ks i 20 Nm vise za 8 godina i 2 generacije? Jako slabo. Da ne pricam o 320 i koji i dalje ima 184 ks dok u X1, X2 i GT2 ima 190 ks vec 2, 3 godine.
Sledece godine menjam auto ali, sem ako ne ostane neka altuelna trojka, prelazim sa BMW-a. Cak mi je i A4, koji mi se ne dopada lepsi...

E46

pre 5 godina

Kao neko ko je u kuci imao 1602,2002,e30,e46 karavan trenutno...finansije ne dozvoljavaju novije na zalost,ali pratimo naravno novitete ..... mogu reci samo da sam razocaran izgledom, nema onog vaaau efekta, nista,mlako....cak mi se ne svidja ni digi tabla uopste.Mada za jedno 12 god kad budem mogao da kupim xexe ko zna, mozda predjemo na seriju 5 ipak.
(Borisha, 2. oktobar 2018 19:20)

Kao neko ko je također posedovao 2002, E21, E36, E46 i trenutno E92 sa žaljenjem moram reći da mi je E46 poslednji lepi BMW, a posebno kupe linija. Sve nakon toga mi se prosto ne sviđa, a dizajn mi je nekako japanski. Ok, znam, ukusi su različiti, i o njima se ne raspravlja, ali evo samo naglas razmišljam.

Lala

pre 5 godina

Nisu mi jasni likovi koji usporedjuju jedan BMW sa pezoom,leksusom i stalom boranijom. BMW ima prefinjenu klijentelu i za njih je namenjena,ljudima koji uzivaju u voznji a ne seljacinama koji bez gofa ili dizela ne mogu da zamisle auto. Ocigledno pametnjakovici koji u zivotu nisu sedeli u BMW-u ni ne znaju sta je kvalitet a u vlasnistvu imaju krsinu staru nekoliko desetina godina.

ginu naši, al ginu i turci

pre 5 godina

Po dimenzijama, ode trojka u peticu. Besmisleno.
(dzigi, 2. oktobar 2018 13:00)

A bubrezi ko đevrek od kartona. Još besmislenije.

miki

pre 5 godina

@EU
A ti si se potpisao sa EU i sad misliš da se svi protresamo od tvog komentara. Ne, niko ništa nije provozao, ništa nije video, samo ti znas da ubacis u D, ma kakvo D, ti ne vadis iz S... Ali sta te briga, ti si u EU gospodin sa cilindrom na glavi, a ovde su sve gorile.

Borisha

pre 5 godina

Kao neko ko je u kuci imao 1602,2002,e30,e46 karavan trenutno...finansije ne dozvoljavaju novije na zalost,ali pratimo naravno novitete ..... mogu reci samo da sam razocaran izgledom, nema onog vaaau efekta, nista,mlako....cak mi se ne svidja ni digi tabla uopste.Mada za jedno 12 god kad budem mogao da kupim xexe ko zna, mozda predjemo na seriju 5 ipak.

Zoki kaze

pre 5 godina

@mora BMW kaska za Audijem i Mercedesom? Znači vic. Pogledaj malo detaljnije na internetu novu trojku i tehniku koju koristi. Auto je čitavu deceniju ispred konkurencije, naročito u odnosu na A4 i C klasu. Bukvalno kao da porediš Konkord i šporet na drva.
(Gross, 02. oktobar 2018 17:10)

Konkord odavno ne leti, a sporet na drva se jos uvek koristi :)

Hrvoje

pre 5 godina

Ne znam cemu hejt. Kiselo grozde i to valjda. Trenutno vozim 125i 2017 i to je moj prvi BMW. Zarazen sam. Kada otplatim jedinicu, kupujem ovu trojku.

Nenad

pre 5 godina

@srb, zato sto su turbo motori unistili poentu kubikaze. Sada se te oznake daju na osnovu snage koju motor pruza a ne na osnovu kubikaze. I ne samo u bmwu

Petar

pre 5 godina

Pozdrav,

ne znam da li sam znalac ali vozim 340i sa M paketom. BMW je jako zakomplikovao brojeve - tako da, za razliku od nekad, nema direktne veze sa velicinom motora.

Benzinski 320 i 330 (nekada 328) su dve verzije istog 2 litarskog motora. Sa tim sto 330 isporucuje mnogo vise snage (zavisno od trzista od 240 do 260 ili tu negde) dok je 320 osnovna verzija bila oko 180.

Znaci, nema bas nekog direktnog nacina da se povezu brojevi, osim, sto je garantovano da zadnja dva broja daju indiciraju snazniji motor.

Nadam se da je pomoglo,

Petar





pitanje za znalce: M340i pogonjen 3.0 motorom. Zasto onda nije 330i? Hvala na odgovoru


[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (srb, 2. oktobar 2018 18:18)

milojko

pre 5 godina

mnogo mi je bitan enterijer u autu zelim da se osecam fino u udobno...bmw se jako popravio u zadnjih 10ak godina...ovo je sjajno... jedino sto nemaju nameru da izbace cuveni tockic na levoj strani :)

joza

pre 5 godina

@Maksim & Divizija : znas kako BMWu nikada nije ni cilj bio da ga voze arapi i turci.. to je posao mercedesa i audia... zato BMW deluje gospodski, a mercedes unutra ko vasar u sapcu... samo svicka i cirade svuda okolo... ne znam sta ti kao srbenda jos uvek trazis u BMW-u...

EU

pre 5 godina

Ti,da ti,sto sad citas ovo,nikada nisi seo u prethodnu seriju 3. Siguran sam u to 70%. A90% sam siguran da je nisi vozio.
Isto tako sam siguran da nemas ni samopouzdanja da odes u Deltu da zakazes probnu voznju.Da,ti,koji upravo ovo citas.
Tebi neko da ponudi ovaj auto da bude tvoj,pa ti ne bi znao sta da radis sa njim. Znao bi i sam da ti ovakav auto ne prilici jer je dosta iznad tvog nivoa.
I znam da ne bi znao da ga ubacis u D mod.Trebalo bi ti par minuta jer verovatno u zivotu nisi seo,a kamoli vozio,a KAMOLI posedovao neki slican auto.
E ti takav ces da trazis dlaku u jajetu jednom BMW-u. Ti takav ces da im kazes da lici na Pezo,Lexus itd. A da iole pratis automobilsku scenu video bi prototip i8 i znao bi kakve stopove ima taj auto i ne bi te cudilo zasto tako izgleda.
Da vise pratis desavanja umesto sto kritikujes,znao bi kakve farove je imao BMW 3 e46 i ne bi komentarisao da lici na neki Pezo.
Ali ne,tebi je lakse da kritikujes i da nadjes manu i gde je nema.
Tebi je lakse da budes negativan,jer ti je zivot negativan,i posto ne smes zeni,kolegi sa posla(ako negde uopste i radis) ili komsiji nista da kazes,a nesto te tisti,onda opleti po tastaturi.
Jel ti krivo sto ce ovo voziti neki fudbaler? Pa treniraj druze.Ako ti je kasno, jbg,zao mi je.
Jel ti krivo sto ce da vozi neka starlrta? Pa jbg,ti je pratis na instagramu i glasas da ostane u rijalitiu.
Tako da je tvoje da i dalje udaras po tastaturi. Mora i to neko.

Gross

pre 5 godina

@mora BMW kaska za Audijem i Mercedesom? Znači vic. Pogledaj malo detaljnije na internetu novu trojku i tehniku koju koristi. Auto je čitavu deceniju ispred konkurencije, naročito u odnosu na A4 i C klasu. Bukvalno kao da porediš Konkord i šporet na drva.

Sima

pre 5 godina

Meni je lep. Sve i da covek izdvoji novac za njega prava je steta akati ovako lep automobil po nasim drljavim putevima i medju nervoznim soferima. Ovo je za nekoga ko ima kucu a u gradu parkira na ogradjenim mestima.

mudri ananas

pre 5 godina

Branici su katastrofa ružni. Od pozadi isti Lexus. Unutra... hmmm. Sve u svemu, nema potrebe da se menja postojeći model, vozim ga i dalje...

seljadin

pre 5 godina

@vozač demokrata. kod nas uvezu Bmw-e koje je baba vozila i koja slabo čuje pa ima velike zvučnike, tj. čipovane motore a transmisija i sve pred izdisajem pa se čude što se kvare a preœli 500.000

Boske

pre 5 godina

Ah, Bogu hvala, konacno su odustali od onog polupano-izlomljenog dizajna zadnjih svjetala! Ovo vec lici na nesto vrlo pristojno, sto je BMW trojka vizuelno bila sve do prije 15-ak godina.

vozač demokrata

pre 5 godina

Iskreno se nadam da se neće pojavljati isti kvarovi kao u ranijim serijama (E90, E91, E92, E93) koje su bile, što se tiće pouzdanosti - katastrofa: problemi sa lancem, brizgalicama, elektronikom. Nisam očekivao da vidim toliko bmw-ja na šlep kamionima.

Maksim & Divizija

pre 5 godina

Nisam nešto oduševljen iskreno.
Enterijer hladan i odbojan. BMW polako gubi trku u dizajnu sa ostalima.

Spolja izgleda dobro.

Naravno, imaće kupaca ko pleve ali sa moje strane razmišljam da posle dva modela u porodici predjemo na drugi neki brend.

Stvarno ih volim, vozim sa uživanjem ali ako ovako nastave, kad dodje vreme da zamenimo za nova vozila, dobro ću da razmislim...

zikapn

pre 5 godina

Lep ne lep, ovakav ili onakav al ne lici ne bmw. Prednji farovi peugeot 3008, pozadi lexus, unutra ok, dobar. Petica mnogo bolje izgleda, pravi bmw, ovo onako..

Mar

pre 5 godina

Izuzetno atraktivan! Stekao, planirao da uzmem f30 ali jos uvek iznad mog ranga (naravno polovan)... Ima razlike u odnosu na f30, mozda ne toliko drasticne, ali i dalje je za*jeban to je sigurno :)

Drug Crni

pre 5 godina

Ocekivano, enterijer iz 1998. Ali eksterijer je neocekivano nemastovit i bez karaktera. BMW poslednjih godina ima ozbilnjih problema sa dizajnom..

Guja

pre 5 godina

Nista posebno, napred jako lici na aktuelnu seriju 5, pozadi podseca oblikom na C klasu, a prepoznaje se malo I Giulia... Suma sumarum, moglo je znacajno bolje.

Manner

pre 5 godina

Uffff pravi momacki! Dosta podseca na seriju 5. Meni je merak aktuelna trojka (2013/2014) koja ima sasvim solidnu cenu, ali cu sacekati da izadje u prodaju ova pa da padnu cene :)

Jsx

pre 5 godina

Odlican je, narucio sam ga sinoc i platio unapred u snu. Jedva cekam veceras da zaspim da vidim dali ce ga isporuciti, ili ce da me zenzne neka zaba koja ce da me pojuri, tako sto ce da izleti iz limenke i pretvori se fosnu slovenku za salovanje, a necu moci da pobegnem jer me za obe noge drzi Hasim Hucuk Hoki.

dvabu

pre 5 godina

Mislim da je postao bezlican skroz, sa boka isti kao giulia, spreda izgubio bmw smek, pozadi nzm sta da kazem, bas cudan auto.
Bolji ce biti od A4 i C klase, ali je izgubio prepoznatljivost skroz, kao neka kia ili alfa, nikako mi se ne podudara sa bmw-om

Бананамен

pre 5 godina

Бела боја на премијери тројке :д... Ко је толико убеђен да та боја стоји овом ауту и не само овом... Страшно. Иначе серија 3 коначно на путу да ми се свиди !

Ivan

pre 5 godina

Moj najmiliji model,prelijep je i ovaj ali moje zamjerke su preveliki bubrezi,mogli su bit manji a i razdvojeni i mogli su stavit analgonu instrument tablu kao opciju, da kupac može da bira. Recimo kod Audija je analogna tabla s tim što možeš da doplatiš za digitalnu ako želiš digitalnu tako da je i BMW mogao nešto slično da uradi. Eee sad što je isti unutra kao svi ostali modeli reći ću sledeće,isto to radi Mercedes ili recimo Volvo plus Volvo je svaki isti što unutra što spolja ali bukvalno isti. Sve u svemu ova trojka je predobra :D

Jsx

pre 5 godina

Odlican je, narucio sam ga sinoc i platio unapred u snu. Jedva cekam veceras da zaspim da vidim dali ce ga isporuciti, ili ce da me zenzne neka zaba koja ce da me pojuri, tako sto ce da izleti iz limenke i pretvori se fosnu slovenku za salovanje, a necu moci da pobegnem jer me za obe noge drzi Hasim Hucuk Hoki.

joza

pre 5 godina

@Maksim & Divizija : znas kako BMWu nikada nije ni cilj bio da ga voze arapi i turci.. to je posao mercedesa i audia... zato BMW deluje gospodski, a mercedes unutra ko vasar u sapcu... samo svicka i cirade svuda okolo... ne znam sta ti kao srbenda jos uvek trazis u BMW-u...

Zoki kaze

pre 5 godina

@mora BMW kaska za Audijem i Mercedesom? Znači vic. Pogledaj malo detaljnije na internetu novu trojku i tehniku koju koristi. Auto je čitavu deceniju ispred konkurencije, naročito u odnosu na A4 i C klasu. Bukvalno kao da porediš Konkord i šporet na drva.
(Gross, 02. oktobar 2018 17:10)

Konkord odavno ne leti, a sporet na drva se jos uvek koristi :)

EU

pre 5 godina

Ti,da ti,sto sad citas ovo,nikada nisi seo u prethodnu seriju 3. Siguran sam u to 70%. A90% sam siguran da je nisi vozio.
Isto tako sam siguran da nemas ni samopouzdanja da odes u Deltu da zakazes probnu voznju.Da,ti,koji upravo ovo citas.
Tebi neko da ponudi ovaj auto da bude tvoj,pa ti ne bi znao sta da radis sa njim. Znao bi i sam da ti ovakav auto ne prilici jer je dosta iznad tvog nivoa.
I znam da ne bi znao da ga ubacis u D mod.Trebalo bi ti par minuta jer verovatno u zivotu nisi seo,a kamoli vozio,a KAMOLI posedovao neki slican auto.
E ti takav ces da trazis dlaku u jajetu jednom BMW-u. Ti takav ces da im kazes da lici na Pezo,Lexus itd. A da iole pratis automobilsku scenu video bi prototip i8 i znao bi kakve stopove ima taj auto i ne bi te cudilo zasto tako izgleda.
Da vise pratis desavanja umesto sto kritikujes,znao bi kakve farove je imao BMW 3 e46 i ne bi komentarisao da lici na neki Pezo.
Ali ne,tebi je lakse da kritikujes i da nadjes manu i gde je nema.
Tebi je lakse da budes negativan,jer ti je zivot negativan,i posto ne smes zeni,kolegi sa posla(ako negde uopste i radis) ili komsiji nista da kazes,a nesto te tisti,onda opleti po tastaturi.
Jel ti krivo sto ce ovo voziti neki fudbaler? Pa treniraj druze.Ako ti je kasno, jbg,zao mi je.
Jel ti krivo sto ce da vozi neka starlrta? Pa jbg,ti je pratis na instagramu i glasas da ostane u rijalitiu.
Tako da je tvoje da i dalje udaras po tastaturi. Mora i to neko.

Gross

pre 5 godina

@mora BMW kaska za Audijem i Mercedesom? Znači vic. Pogledaj malo detaljnije na internetu novu trojku i tehniku koju koristi. Auto je čitavu deceniju ispred konkurencije, naročito u odnosu na A4 i C klasu. Bukvalno kao da porediš Konkord i šporet na drva.

Sima

pre 5 godina

Meni je lep. Sve i da covek izdvoji novac za njega prava je steta akati ovako lep automobil po nasim drljavim putevima i medju nervoznim soferima. Ovo je za nekoga ko ima kucu a u gradu parkira na ogradjenim mestima.

Drug Crni

pre 5 godina

Ocekivano, enterijer iz 1998. Ali eksterijer je neocekivano nemastovit i bez karaktera. BMW poslednjih godina ima ozbilnjih problema sa dizajnom..

dvabu

pre 5 godina

Mislim da je postao bezlican skroz, sa boka isti kao giulia, spreda izgubio bmw smek, pozadi nzm sta da kazem, bas cudan auto.
Bolji ce biti od A4 i C klase, ali je izgubio prepoznatljivost skroz, kao neka kia ili alfa, nikako mi se ne podudara sa bmw-om

Ivan

pre 5 godina

Moj najmiliji model,prelijep je i ovaj ali moje zamjerke su preveliki bubrezi,mogli su bit manji a i razdvojeni i mogli su stavit analgonu instrument tablu kao opciju, da kupac može da bira. Recimo kod Audija je analogna tabla s tim što možeš da doplatiš za digitalnu ako želiš digitalnu tako da je i BMW mogao nešto slično da uradi. Eee sad što je isti unutra kao svi ostali modeli reći ću sledeće,isto to radi Mercedes ili recimo Volvo plus Volvo je svaki isti što unutra što spolja ali bukvalno isti. Sve u svemu ova trojka je predobra :D

Guja

pre 5 godina

Nista posebno, napred jako lici na aktuelnu seriju 5, pozadi podseca oblikom na C klasu, a prepoznaje se malo I Giulia... Suma sumarum, moglo je znacajno bolje.

seljadin

pre 5 godina

@vozač demokrata. kod nas uvezu Bmw-e koje je baba vozila i koja slabo čuje pa ima velike zvučnike, tj. čipovane motore a transmisija i sve pred izdisajem pa se čude što se kvare a preœli 500.000

zikapn

pre 5 godina

Lep ne lep, ovakav ili onakav al ne lici ne bmw. Prednji farovi peugeot 3008, pozadi lexus, unutra ok, dobar. Petica mnogo bolje izgleda, pravi bmw, ovo onako..

Maksim & Divizija

pre 5 godina

Nisam nešto oduševljen iskreno.
Enterijer hladan i odbojan. BMW polako gubi trku u dizajnu sa ostalima.

Spolja izgleda dobro.

Naravno, imaće kupaca ko pleve ali sa moje strane razmišljam da posle dva modela u porodici predjemo na drugi neki brend.

Stvarno ih volim, vozim sa uživanjem ali ako ovako nastave, kad dodje vreme da zamenimo za nova vozila, dobro ću da razmislim...

LaleGator

pre 5 godina

Ocekivano, enterijer iz 1998. Ali eksterijer je neocekivano nemastovit i bez karaktera. BMW poslednjih godina ima ozbilnjih problema sa dizajnom..
(Drug Crni, 02. oktobar 2018 15:38)
______________________

ahahahahahahah

Oni proizvodjaci koji imaju krizi identiteta često menjaju dizajn, ne znaju sta hoce.

BMW ima svoju filozofiju i stil
i nema potrebe da ga menja već samo modernizuje
pa ko voli nek izvoli
a kome se ne svidja neka produzi dalje,
to ceni svako ko ima svoj stil i jasan stav!

zamisli sebe da svakih mesec dana kompletno menjas frizuru i stil oblacenja
a to je kriza identiteta, ne znas sta hoces i zavisis od tudjeg misljena

zivot se zivi zbog sebe a ne zbog tudjeg mišljenja

vozač demokrata

pre 5 godina

Iskreno se nadam da se neće pojavljati isti kvarovi kao u ranijim serijama (E90, E91, E92, E93) koje su bile, što se tiće pouzdanosti - katastrofa: problemi sa lancem, brizgalicama, elektronikom. Nisam očekivao da vidim toliko bmw-ja na šlep kamionima.

Boske

pre 5 godina

Ah, Bogu hvala, konacno su odustali od onog polupano-izlomljenog dizajna zadnjih svjetala! Ovo vec lici na nesto vrlo pristojno, sto je BMW trojka vizuelno bila sve do prije 15-ak godina.

milojko

pre 5 godina

mnogo mi je bitan enterijer u autu zelim da se osecam fino u udobno...bmw se jako popravio u zadnjih 10ak godina...ovo je sjajno... jedino sto nemaju nameru da izbace cuveni tockic na levoj strani :)

nenad

pre 5 godina

najbolja firma i najbolji automobili. bravo za bavarce. poseban osećaj je voziti bilo koji model bmwa jer to nije samo auto to je stil zivota i način razmišljanja

Hrvoje

pre 5 godina

Ne znam cemu hejt. Kiselo grozde i to valjda. Trenutno vozim 125i 2017 i to je moj prvi BMW. Zarazen sam. Kada otplatim jedinicu, kupujem ovu trojku.

Mar

pre 5 godina

Izuzetno atraktivan! Stekao, planirao da uzmem f30 ali jos uvek iznad mog ranga (naravno polovan)... Ima razlike u odnosu na f30, mozda ne toliko drasticne, ali i dalje je za*jeban to je sigurno :)

LaleGator

pre 5 godina

Prosto je nemoguce da se neki automobil svidi svima
i potpuno je razumljivo i očekivano da se nekima ne svidi

ALI

je nerazumno i neprihvatljivo pljuvanje nečega samo zato sto se tebi ne dopada.
To vise govori, kakva je ta osoba sto pljuje

Manner

pre 5 godina

Uffff pravi momacki! Dosta podseca na seriju 5. Meni je merak aktuelna trojka (2013/2014) koja ima sasvim solidnu cenu, ali cu sacekati da izadje u prodaju ova pa da padnu cene :)

Nenad

pre 5 godina

@srb, zato sto su turbo motori unistili poentu kubikaze. Sada se te oznake daju na osnovu snage koju motor pruza a ne na osnovu kubikaze. I ne samo u bmwu

E46

pre 5 godina

Kao neko ko je u kuci imao 1602,2002,e30,e46 karavan trenutno...finansije ne dozvoljavaju novije na zalost,ali pratimo naravno novitete ..... mogu reci samo da sam razocaran izgledom, nema onog vaaau efekta, nista,mlako....cak mi se ne svidja ni digi tabla uopste.Mada za jedno 12 god kad budem mogao da kupim xexe ko zna, mozda predjemo na seriju 5 ipak.
(Borisha, 2. oktobar 2018 19:20)

Kao neko ko je također posedovao 2002, E21, E36, E46 i trenutno E92 sa žaljenjem moram reći da mi je E46 poslednji lepi BMW, a posebno kupe linija. Sve nakon toga mi se prosto ne sviđa, a dizajn mi je nekako japanski. Ok, znam, ukusi su različiti, i o njima se ne raspravlja, ali evo samo naglas razmišljam.

Xi

pre 5 godina

Odgledao sam carwow sad. Ne moze fotka da docara kako izgleda, kao sto to moze video klip. Auto izgleda fenomenalno iz svih uglova.
Kad se uporedi sa Mercedesom i Audijem (i Jaguarom, ipak je to carwow) jasno odskace od ostalih i izgleda najmodernije.
Ako bih trazio dlaku u jajetu, onda su to bubrezi koji, po meni, nisu dovoljno dobro uklopljeni.

Marko

pre 5 godina

@Gebels. za otprilike god dana izlaze M3 i M4 tako da je taj 340i samo trenutno najjaci model. Nemoj bre da ostavljas komentare kad pojma nemas o cemu govoris

Lala

pre 5 godina

Nisu mi jasni likovi koji usporedjuju jedan BMW sa pezoom,leksusom i stalom boranijom. BMW ima prefinjenu klijentelu i za njih je namenjena,ljudima koji uzivaju u voznji a ne seljacinama koji bez gofa ili dizela ne mogu da zamisle auto. Ocigledno pametnjakovici koji u zivotu nisu sedeli u BMW-u ni ne znaju sta je kvalitet a u vlasnistvu imaju krsinu staru nekoliko desetina godina.

Borisha

pre 5 godina

Kao neko ko je u kuci imao 1602,2002,e30,e46 karavan trenutno...finansije ne dozvoljavaju novije na zalost,ali pratimo naravno novitete ..... mogu reci samo da sam razocaran izgledom, nema onog vaaau efekta, nista,mlako....cak mi se ne svidja ni digi tabla uopste.Mada za jedno 12 god kad budem mogao da kupim xexe ko zna, mozda predjemo na seriju 5 ipak.

Nemanja

pre 5 godina

U porodici imamo trojku, kupljenu novu pre skoro 8 godina. I ja sam malo razocaran... Ne svidja mi se prednja maska, sto nikad nisam ni pomislio da cu izgovoriti. Nekako su unakazili ove bubrege na svim novim modelima, od serije 7, 5, 8, X7 pa sada i ovde. Prosla trojka i petica, pa i one pre nje imaju daleko skladnije odradjen taj deo. Onda stizemo do zadnjeg dela. Ova svetla u Lexus stilu definitivno ne stoje BMW-u. Prosla trojka daleko bolja. Onda prelazimo unutra. Deluje daleko bolje i naprednije, dok ne dodjemo do komandne table.Kakva je ovo sarena animacija, nije mi jasno. Vozio sam nove Audije, daleko bolje izgleda.
A onda dolazimo do motora... Moj skoro 8 godina star 320d ima maltene istu snagu. 6 ks i 20 Nm vise za 8 godina i 2 generacije? Jako slabo. Da ne pricam o 320 i koji i dalje ima 184 ks dok u X1, X2 i GT2 ima 190 ks vec 2, 3 godine.
Sledece godine menjam auto ali, sem ako ne ostane neka altuelna trojka, prelazim sa BMW-a. Cak mi je i A4, koji mi se ne dopada lepsi...

miki

pre 5 godina

@EU
A ti si se potpisao sa EU i sad misliš da se svi protresamo od tvog komentara. Ne, niko ništa nije provozao, ništa nije video, samo ti znas da ubacis u D, ma kakvo D, ti ne vadis iz S... Ali sta te briga, ti si u EU gospodin sa cilindrom na glavi, a ovde su sve gorile.

mudri ananas

pre 5 godina

Branici su katastrofa ružni. Od pozadi isti Lexus. Unutra... hmmm. Sve u svemu, nema potrebe da se menja postojeći model, vozim ga i dalje...

brm brm

pre 5 godina

Generalno dizajn najnovijih bmw-ova je nekako preteran, prenabudzen, nadzudzen... bubrezi su definitivno najslabija tacka dizajna, i generalno su farovi izgubili bmw smisao kad vise nema angel eyes. Da ne bude zabune, sa uživanjem vozim 320d star dve godine... ali ovo sada, sumnjam da bih kupovao... mozda sledeca generacija opet bude svedenija.

Бананамен

pre 5 godina

Бела боја на премијери тројке :д... Ко је толико убеђен да та боја стоји овом ауту и не само овом... Страшно. Иначе серија 3 коначно на путу да ми се свиди !

ginu naši, al ginu i turci

pre 5 godina

Po dimenzijama, ode trojka u peticu. Besmisleno.
(dzigi, 2. oktobar 2018 13:00)

A bubrezi ko đevrek od kartona. Još besmislenije.

M

pre 5 godina

Nazalost, prosla serija 3 je bila vrhunac nemackog dizajna. Zaista je fenomenalnu prednju masku imala, bolju cak i od Alfe Giulie, po mom misljenju. Ovo sad nije ni blizu prosloj generaciji, previse coskova. Sto se tice tehnickih stvari, ne vidim neki epohalan napredak u odnosu na proslu seriju. Digitalni kokpit, ili kako ga vec zovu, ni ne racunam u automobilsku tehnologiju, a to im je izgleda najveci adut. Ceka se M3 i njen krug po Nirburgringu, da vidimo da li postoji stvarni napredak u performansama

Audi A4KG

pre 5 godina

Svaki put kad hocu da promenim auto odem u BMW salon i probam jedno drugo treće i na kraju opet Audi već treći put za redom! BMWu nešto fali u kabini i zavešnoj obradi što Audi radi mnogo bolje od njih! Videćemo za neku godinu možda se B popravi!

Maksim & Divizija

pre 5 godina

@joza

Pravo da ti kažem, sa Audija Q5 samo prešli na X5, to je za porodičnu verziju, a lični X1 je došao posle mojih dugogodišnjih želja da samo vozim Japance.
Uživam u vožnji ali me iskreno malo i bole ledja od udobnosti BMW-a. Putevi u Americi na istočnoj obali su isti kao u Srbiji ili gori - u gradovima.
BMW je tvrd i ledja stradaju posle dve godine... Doduše X5 je mnogo udobniji i tu nemam zamerke.

Audi nije ništa bolji, MB jeste ali je kao što si i rekao kao vašar je sa onim enterijerom.

Volvo XC90 mi se jako svidja ali i novi Lincoln Aviator koji uskoro izlazi.

Lexus sam probao, hvala ne.
Acura- ne.
Infiniti- ne.

Stelvio, ni u ludilu u Americi.
Lokalne brendove sem ponekog izuzetka bih preskočio i kao što vidiš izbor mi se smanjilo žestoko.

Videćemo kad dodje vreme.
X7 je prvi pik na draftu ali dok ga ne testiram nema ad hok zaljubljivanja.
Lično mi je bezveze da isti dizajn guraju 20 godina sa blagom promenom.
Ali to svi rade u premijum segmentu.

Jedini auto koji me je oduševio što se tiče same vožnje i performansi je Tesla...ali nemaju šta meni treba jer njihov SUV je odvratan meni lično.

TNT

pre 5 godina

@Maksim & Divizija - run flat ili obične gume? Koji profil guma? Da li imaš adaptivno vešanje i ako imaš kakav je u tom režimu? Ako si već o svemu tome razmišljao i probao da koriguješ ono što je moguće - jastuk pod guzu ili menjaj marku / model, šta drugo.

Petar

pre 5 godina

Pozdrav,

ne znam da li sam znalac ali vozim 340i sa M paketom. BMW je jako zakomplikovao brojeve - tako da, za razliku od nekad, nema direktne veze sa velicinom motora.

Benzinski 320 i 330 (nekada 328) su dve verzije istog 2 litarskog motora. Sa tim sto 330 isporucuje mnogo vise snage (zavisno od trzista od 240 do 260 ili tu negde) dok je 320 osnovna verzija bila oko 180.

Znaci, nema bas nekog direktnog nacina da se povezu brojevi, osim, sto je garantovano da zadnja dva broja daju indiciraju snazniji motor.

Nadam se da je pomoglo,

Petar





pitanje za znalce: M340i pogonjen 3.0 motorom. Zasto onda nije 330i? Hvala na odgovoru


[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (srb, 2. oktobar 2018 18:18)

Gebels

pre 5 godina

"Kasnije će BMW proširiti ponudu modela potentnim M340i, pogonjenim rednim 6-cilindarskim 3.0 turbo benzincem sa 387 ks i 500 Nm"

nov pa ni blizu Đulije: 2.9L - 510ks
niste uradili domaći zadatak... na Nirburgring nemojte ni ići da ne bude blam kao prošli put... premijum sportista... how yes know... nemačka propaganda

Drug Crni

pre 5 godina

Ocekivano, enterijer iz 1998. Ali eksterijer je neocekivano nemastovit i bez karaktera. BMW poslednjih godina ima ozbilnjih problema sa dizajnom..

Maksim & Divizija

pre 5 godina

Nisam nešto oduševljen iskreno.
Enterijer hladan i odbojan. BMW polako gubi trku u dizajnu sa ostalima.

Spolja izgleda dobro.

Naravno, imaće kupaca ko pleve ali sa moje strane razmišljam da posle dva modela u porodici predjemo na drugi neki brend.

Stvarno ih volim, vozim sa uživanjem ali ako ovako nastave, kad dodje vreme da zamenimo za nova vozila, dobro ću da razmislim...

dvabu

pre 5 godina

Mislim da je postao bezlican skroz, sa boka isti kao giulia, spreda izgubio bmw smek, pozadi nzm sta da kazem, bas cudan auto.
Bolji ce biti od A4 i C klase, ali je izgubio prepoznatljivost skroz, kao neka kia ili alfa, nikako mi se ne podudara sa bmw-om

Gebels

pre 5 godina

"Kasnije će BMW proširiti ponudu modela potentnim M340i, pogonjenim rednim 6-cilindarskim 3.0 turbo benzincem sa 387 ks i 500 Nm"

nov pa ni blizu Đulije: 2.9L - 510ks
niste uradili domaći zadatak... na Nirburgring nemojte ni ići da ne bude blam kao prošli put... premijum sportista... how yes know... nemačka propaganda

mudri ananas

pre 5 godina

Branici su katastrofa ružni. Od pozadi isti Lexus. Unutra... hmmm. Sve u svemu, nema potrebe da se menja postojeći model, vozim ga i dalje...

vozač demokrata

pre 5 godina

Iskreno se nadam da se neće pojavljati isti kvarovi kao u ranijim serijama (E90, E91, E92, E93) koje su bile, što se tiće pouzdanosti - katastrofa: problemi sa lancem, brizgalicama, elektronikom. Nisam očekivao da vidim toliko bmw-ja na šlep kamionima.

Audi A4KG

pre 5 godina

Svaki put kad hocu da promenim auto odem u BMW salon i probam jedno drugo treće i na kraju opet Audi već treći put za redom! BMWu nešto fali u kabini i zavešnoj obradi što Audi radi mnogo bolje od njih! Videćemo za neku godinu možda se B popravi!

EU

pre 5 godina

Ti,da ti,sto sad citas ovo,nikada nisi seo u prethodnu seriju 3. Siguran sam u to 70%. A90% sam siguran da je nisi vozio.
Isto tako sam siguran da nemas ni samopouzdanja da odes u Deltu da zakazes probnu voznju.Da,ti,koji upravo ovo citas.
Tebi neko da ponudi ovaj auto da bude tvoj,pa ti ne bi znao sta da radis sa njim. Znao bi i sam da ti ovakav auto ne prilici jer je dosta iznad tvog nivoa.
I znam da ne bi znao da ga ubacis u D mod.Trebalo bi ti par minuta jer verovatno u zivotu nisi seo,a kamoli vozio,a KAMOLI posedovao neki slican auto.
E ti takav ces da trazis dlaku u jajetu jednom BMW-u. Ti takav ces da im kazes da lici na Pezo,Lexus itd. A da iole pratis automobilsku scenu video bi prototip i8 i znao bi kakve stopove ima taj auto i ne bi te cudilo zasto tako izgleda.
Da vise pratis desavanja umesto sto kritikujes,znao bi kakve farove je imao BMW 3 e46 i ne bi komentarisao da lici na neki Pezo.
Ali ne,tebi je lakse da kritikujes i da nadjes manu i gde je nema.
Tebi je lakse da budes negativan,jer ti je zivot negativan,i posto ne smes zeni,kolegi sa posla(ako negde uopste i radis) ili komsiji nista da kazes,a nesto te tisti,onda opleti po tastaturi.
Jel ti krivo sto ce ovo voziti neki fudbaler? Pa treniraj druze.Ako ti je kasno, jbg,zao mi je.
Jel ti krivo sto ce da vozi neka starlrta? Pa jbg,ti je pratis na instagramu i glasas da ostane u rijalitiu.
Tako da je tvoje da i dalje udaras po tastaturi. Mora i to neko.

zikapn

pre 5 godina

Lep ne lep, ovakav ili onakav al ne lici ne bmw. Prednji farovi peugeot 3008, pozadi lexus, unutra ok, dobar. Petica mnogo bolje izgleda, pravi bmw, ovo onako..

Бананамен

pre 5 godina

Бела боја на премијери тројке :д... Ко је толико убеђен да та боја стоји овом ауту и не само овом... Страшно. Иначе серија 3 коначно на путу да ми се свиди !

Guja

pre 5 godina

Nista posebno, napred jako lici na aktuelnu seriju 5, pozadi podseca oblikom na C klasu, a prepoznaje se malo I Giulia... Suma sumarum, moglo je znacajno bolje.

Gross

pre 5 godina

@mora BMW kaska za Audijem i Mercedesom? Znači vic. Pogledaj malo detaljnije na internetu novu trojku i tehniku koju koristi. Auto je čitavu deceniju ispred konkurencije, naročito u odnosu na A4 i C klasu. Bukvalno kao da porediš Konkord i šporet na drva.

joza

pre 5 godina

@Maksim & Divizija : znas kako BMWu nikada nije ni cilj bio da ga voze arapi i turci.. to je posao mercedesa i audia... zato BMW deluje gospodski, a mercedes unutra ko vasar u sapcu... samo svicka i cirade svuda okolo... ne znam sta ti kao srbenda jos uvek trazis u BMW-u...

Zoki kaze

pre 5 godina

@mora BMW kaska za Audijem i Mercedesom? Znači vic. Pogledaj malo detaljnije na internetu novu trojku i tehniku koju koristi. Auto je čitavu deceniju ispred konkurencije, naročito u odnosu na A4 i C klasu. Bukvalno kao da porediš Konkord i šporet na drva.
(Gross, 02. oktobar 2018 17:10)

Konkord odavno ne leti, a sporet na drva se jos uvek koristi :)

Borisha

pre 5 godina

Kao neko ko je u kuci imao 1602,2002,e30,e46 karavan trenutno...finansije ne dozvoljavaju novije na zalost,ali pratimo naravno novitete ..... mogu reci samo da sam razocaran izgledom, nema onog vaaau efekta, nista,mlako....cak mi se ne svidja ni digi tabla uopste.Mada za jedno 12 god kad budem mogao da kupim xexe ko zna, mozda predjemo na seriju 5 ipak.

Lala

pre 5 godina

Nisu mi jasni likovi koji usporedjuju jedan BMW sa pezoom,leksusom i stalom boranijom. BMW ima prefinjenu klijentelu i za njih je namenjena,ljudima koji uzivaju u voznji a ne seljacinama koji bez gofa ili dizela ne mogu da zamisle auto. Ocigledno pametnjakovici koji u zivotu nisu sedeli u BMW-u ni ne znaju sta je kvalitet a u vlasnistvu imaju krsinu staru nekoliko desetina godina.

Nemanja

pre 5 godina

U porodici imamo trojku, kupljenu novu pre skoro 8 godina. I ja sam malo razocaran... Ne svidja mi se prednja maska, sto nikad nisam ni pomislio da cu izgovoriti. Nekako su unakazili ove bubrege na svim novim modelima, od serije 7, 5, 8, X7 pa sada i ovde. Prosla trojka i petica, pa i one pre nje imaju daleko skladnije odradjen taj deo. Onda stizemo do zadnjeg dela. Ova svetla u Lexus stilu definitivno ne stoje BMW-u. Prosla trojka daleko bolja. Onda prelazimo unutra. Deluje daleko bolje i naprednije, dok ne dodjemo do komandne table.Kakva je ovo sarena animacija, nije mi jasno. Vozio sam nove Audije, daleko bolje izgleda.
A onda dolazimo do motora... Moj skoro 8 godina star 320d ima maltene istu snagu. 6 ks i 20 Nm vise za 8 godina i 2 generacije? Jako slabo. Da ne pricam o 320 i koji i dalje ima 184 ks dok u X1, X2 i GT2 ima 190 ks vec 2, 3 godine.
Sledece godine menjam auto ali, sem ako ne ostane neka altuelna trojka, prelazim sa BMW-a. Cak mi je i A4, koji mi se ne dopada lepsi...

M

pre 5 godina

Nazalost, prosla serija 3 je bila vrhunac nemackog dizajna. Zaista je fenomenalnu prednju masku imala, bolju cak i od Alfe Giulie, po mom misljenju. Ovo sad nije ni blizu prosloj generaciji, previse coskova. Sto se tice tehnickih stvari, ne vidim neki epohalan napredak u odnosu na proslu seriju. Digitalni kokpit, ili kako ga vec zovu, ni ne racunam u automobilsku tehnologiju, a to im je izgleda najveci adut. Ceka se M3 i njen krug po Nirburgringu, da vidimo da li postoji stvarni napredak u performansama

Maksim & Divizija

pre 5 godina

@joza

Pravo da ti kažem, sa Audija Q5 samo prešli na X5, to je za porodičnu verziju, a lični X1 je došao posle mojih dugogodišnjih želja da samo vozim Japance.
Uživam u vožnji ali me iskreno malo i bole ledja od udobnosti BMW-a. Putevi u Americi na istočnoj obali su isti kao u Srbiji ili gori - u gradovima.
BMW je tvrd i ledja stradaju posle dve godine... Doduše X5 je mnogo udobniji i tu nemam zamerke.

Audi nije ništa bolji, MB jeste ali je kao što si i rekao kao vašar je sa onim enterijerom.

Volvo XC90 mi se jako svidja ali i novi Lincoln Aviator koji uskoro izlazi.

Lexus sam probao, hvala ne.
Acura- ne.
Infiniti- ne.

Stelvio, ni u ludilu u Americi.
Lokalne brendove sem ponekog izuzetka bih preskočio i kao što vidiš izbor mi se smanjilo žestoko.

Videćemo kad dodje vreme.
X7 je prvi pik na draftu ali dok ga ne testiram nema ad hok zaljubljivanja.
Lično mi je bezveze da isti dizajn guraju 20 godina sa blagom promenom.
Ali to svi rade u premijum segmentu.

Jedini auto koji me je oduševio što se tiče same vožnje i performansi je Tesla...ali nemaju šta meni treba jer njihov SUV je odvratan meni lično.

Boske

pre 5 godina

Ah, Bogu hvala, konacno su odustali od onog polupano-izlomljenog dizajna zadnjih svjetala! Ovo vec lici na nesto vrlo pristojno, sto je BMW trojka vizuelno bila sve do prije 15-ak godina.

ginu naši, al ginu i turci

pre 5 godina

Po dimenzijama, ode trojka u peticu. Besmisleno.
(dzigi, 2. oktobar 2018 13:00)

A bubrezi ko đevrek od kartona. Još besmislenije.

E46

pre 5 godina

Kao neko ko je u kuci imao 1602,2002,e30,e46 karavan trenutno...finansije ne dozvoljavaju novije na zalost,ali pratimo naravno novitete ..... mogu reci samo da sam razocaran izgledom, nema onog vaaau efekta, nista,mlako....cak mi se ne svidja ni digi tabla uopste.Mada za jedno 12 god kad budem mogao da kupim xexe ko zna, mozda predjemo na seriju 5 ipak.
(Borisha, 2. oktobar 2018 19:20)

Kao neko ko je također posedovao 2002, E21, E36, E46 i trenutno E92 sa žaljenjem moram reći da mi je E46 poslednji lepi BMW, a posebno kupe linija. Sve nakon toga mi se prosto ne sviđa, a dizajn mi je nekako japanski. Ok, znam, ukusi su različiti, i o njima se ne raspravlja, ali evo samo naglas razmišljam.

Jsx

pre 5 godina

Odlican je, narucio sam ga sinoc i platio unapred u snu. Jedva cekam veceras da zaspim da vidim dali ce ga isporuciti, ili ce da me zenzne neka zaba koja ce da me pojuri, tako sto ce da izleti iz limenke i pretvori se fosnu slovenku za salovanje, a necu moci da pobegnem jer me za obe noge drzi Hasim Hucuk Hoki.

Mar

pre 5 godina

Izuzetno atraktivan! Stekao, planirao da uzmem f30 ali jos uvek iznad mog ranga (naravno polovan)... Ima razlike u odnosu na f30, mozda ne toliko drasticne, ali i dalje je za*jeban to je sigurno :)

Sima

pre 5 godina

Meni je lep. Sve i da covek izdvoji novac za njega prava je steta akati ovako lep automobil po nasim drljavim putevima i medju nervoznim soferima. Ovo je za nekoga ko ima kucu a u gradu parkira na ogradjenim mestima.

miki

pre 5 godina

@EU
A ti si se potpisao sa EU i sad misliš da se svi protresamo od tvog komentara. Ne, niko ništa nije provozao, ništa nije video, samo ti znas da ubacis u D, ma kakvo D, ti ne vadis iz S... Ali sta te briga, ti si u EU gospodin sa cilindrom na glavi, a ovde su sve gorile.

Manner

pre 5 godina

Uffff pravi momacki! Dosta podseca na seriju 5. Meni je merak aktuelna trojka (2013/2014) koja ima sasvim solidnu cenu, ali cu sacekati da izadje u prodaju ova pa da padnu cene :)

Ivan

pre 5 godina

Moj najmiliji model,prelijep je i ovaj ali moje zamjerke su preveliki bubrezi,mogli su bit manji a i razdvojeni i mogli su stavit analgonu instrument tablu kao opciju, da kupac može da bira. Recimo kod Audija je analogna tabla s tim što možeš da doplatiš za digitalnu ako želiš digitalnu tako da je i BMW mogao nešto slično da uradi. Eee sad što je isti unutra kao svi ostali modeli reći ću sledeće,isto to radi Mercedes ili recimo Volvo plus Volvo je svaki isti što unutra što spolja ali bukvalno isti. Sve u svemu ova trojka je predobra :D

nenad

pre 5 godina

najbolja firma i najbolji automobili. bravo za bavarce. poseban osećaj je voziti bilo koji model bmwa jer to nije samo auto to je stil zivota i način razmišljanja

brm brm

pre 5 godina

Generalno dizajn najnovijih bmw-ova je nekako preteran, prenabudzen, nadzudzen... bubrezi su definitivno najslabija tacka dizajna, i generalno su farovi izgubili bmw smisao kad vise nema angel eyes. Da ne bude zabune, sa uživanjem vozim 320d star dve godine... ali ovo sada, sumnjam da bih kupovao... mozda sledeca generacija opet bude svedenija.

seljadin

pre 5 godina

@vozač demokrata. kod nas uvezu Bmw-e koje je baba vozila i koja slabo čuje pa ima velike zvučnike, tj. čipovane motore a transmisija i sve pred izdisajem pa se čude što se kvare a preœli 500.000

Xi

pre 5 godina

Odgledao sam carwow sad. Ne moze fotka da docara kako izgleda, kao sto to moze video klip. Auto izgleda fenomenalno iz svih uglova.
Kad se uporedi sa Mercedesom i Audijem (i Jaguarom, ipak je to carwow) jasno odskace od ostalih i izgleda najmodernije.
Ako bih trazio dlaku u jajetu, onda su to bubrezi koji, po meni, nisu dovoljno dobro uklopljeni.

Hrvoje

pre 5 godina

Ne znam cemu hejt. Kiselo grozde i to valjda. Trenutno vozim 125i 2017 i to je moj prvi BMW. Zarazen sam. Kada otplatim jedinicu, kupujem ovu trojku.

Petar

pre 5 godina

Pozdrav,

ne znam da li sam znalac ali vozim 340i sa M paketom. BMW je jako zakomplikovao brojeve - tako da, za razliku od nekad, nema direktne veze sa velicinom motora.

Benzinski 320 i 330 (nekada 328) su dve verzije istog 2 litarskog motora. Sa tim sto 330 isporucuje mnogo vise snage (zavisno od trzista od 240 do 260 ili tu negde) dok je 320 osnovna verzija bila oko 180.

Znaci, nema bas nekog direktnog nacina da se povezu brojevi, osim, sto je garantovano da zadnja dva broja daju indiciraju snazniji motor.

Nadam se da je pomoglo,

Petar





pitanje za znalce: M340i pogonjen 3.0 motorom. Zasto onda nije 330i? Hvala na odgovoru


[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (srb, 2. oktobar 2018 18:18)

TNT

pre 5 godina

@Maksim & Divizija - run flat ili obične gume? Koji profil guma? Da li imaš adaptivno vešanje i ako imaš kakav je u tom režimu? Ako si već o svemu tome razmišljao i probao da koriguješ ono što je moguće - jastuk pod guzu ili menjaj marku / model, šta drugo.

Marko

pre 5 godina

@Gebels. za otprilike god dana izlaze M3 i M4 tako da je taj 340i samo trenutno najjaci model. Nemoj bre da ostavljas komentare kad pojma nemas o cemu govoris

milojko

pre 5 godina

mnogo mi je bitan enterijer u autu zelim da se osecam fino u udobno...bmw se jako popravio u zadnjih 10ak godina...ovo je sjajno... jedino sto nemaju nameru da izbace cuveni tockic na levoj strani :)

Nenad

pre 5 godina

@srb, zato sto su turbo motori unistili poentu kubikaze. Sada se te oznake daju na osnovu snage koju motor pruza a ne na osnovu kubikaze. I ne samo u bmwu

LaleGator

pre 5 godina

Prosto je nemoguce da se neki automobil svidi svima
i potpuno je razumljivo i očekivano da se nekima ne svidi

ALI

je nerazumno i neprihvatljivo pljuvanje nečega samo zato sto se tebi ne dopada.
To vise govori, kakva je ta osoba sto pljuje

LaleGator

pre 5 godina

Ocekivano, enterijer iz 1998. Ali eksterijer je neocekivano nemastovit i bez karaktera. BMW poslednjih godina ima ozbilnjih problema sa dizajnom..
(Drug Crni, 02. oktobar 2018 15:38)
______________________

ahahahahahahah

Oni proizvodjaci koji imaju krizi identiteta često menjaju dizajn, ne znaju sta hoce.

BMW ima svoju filozofiju i stil
i nema potrebe da ga menja već samo modernizuje
pa ko voli nek izvoli
a kome se ne svidja neka produzi dalje,
to ceni svako ko ima svoj stil i jasan stav!

zamisli sebe da svakih mesec dana kompletno menjas frizuru i stil oblacenja
a to je kriza identiteta, ne znas sta hoces i zavisis od tudjeg misljena

zivot se zivi zbog sebe a ne zbog tudjeg mišljenja