Sreda, 21.02.2018.

08:44

Prve fotografije: Novi Peugeot 508 pokazao lice

Izvor: B92

Prve fotografije: Novi Peugeot 508 pokazao lice IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

74 Komentari

Sortiraj po:

Mihajlo

pre 6 godina

Vlajko @ i meni smetaju te svetlosne kljove, ali to je Pezo, oni kazu da su lav - lion, a lav nema kljove, ima duge brkove, to sto mi vidimo kljove , bi zato trebalo da lici na brkove, doduse resenje na starijoj verziji iz 2014 -2017 je bilo lepse i zanimljivije, a pozadi svetla lice na kandzu macke, lava i tu su tek originalni jer slicno imamo na 3008 i 5008. U svakom slucaju ovaj model mi se manje svidja, jer je nizi, kraci, zdepastiji. Trebalo je voditi racuna za prostor unutra, tj visinu i sirinu u kabini , mnogima je to vazna stavka prilikom kupovine automobila.

dejan

pre 6 godina

Dajte ljudi dogovorite se,jel su iskopirali fiat tipo,pasata,mazdu 6,insigniu ili ste ipak zakljucili da su iskopirali hondu akord?Kakvih sve komentara nema,jos samo da procitam da su iskopirali zastavu 10,pa da mogu da umrem.

Nikola

pre 6 godina

Napokon nesto novo kod pezoa non stop je bio isti dizajn.Svidjali su mi se oni stari mali autici njihovi imaju sad vec preko 25 godina,a posle toga sve sranje do sranjeta,a sada hvalim ti se bogu da su se resili onakvog usranog dizajna.Jos audi,bmw i mercedes treba da se rese te istog dizajna i bice sve super ovo je preslo sve granice.

Aleks

pre 6 godina

Prvo Pzeo je dugo razmisljao o dizajnu i trudio se da napravi nesto sto verovatno svima lici na pasat ili hondu akord, medjutim citajuci danasnju stampu u Francuskoj zakljucjem da nije mozda malo zeleo da kopira audi A 8 , novinarima se svasta prividja. Meni licno ovaj novi 508 nema nesta od svakog pomenutog' a opet te svedene linije i istancani osecaj za dizajn su prisutni vise nego kod svih drugih. Sto se tice prednje maske oznaka 508 stajace iznad na haubi, maska je lepsa nego na ranijem modelu. Unutrasnjost je malo svetlija, u nekoj krem braon boji, vrlo elegantna i opet tako sik i sofisticirana. Ostaje da dodam da se karavan verzija pojaviti na sajmu u Parizu na jesen, a hibrid'a plug in varijanta sa 4x 4 pogonom i 350 ks bice u proizvodnji tek na jesen 2019.

Frank Vercauteren

pre 6 godina

Definitivno prelep auto, Peugeot se ovime konacno vraca na staze stare slave modela 405 i 406 posle mnogo dizajnerskih pobacaja. Iznutra na slikama takodje deluje kvalitetno i solidno uradjen, ali avaj: "podrazumeva nešto nižu poziciju volana i izdignut položaj instrument table u koju vozač gleda preko vrha upravljača. " Cemu konkretno sluzi ova glupost nije mi bas najjasnije i sigurno ce im odneti dobar procenat kupaca (ukljucujuci i mene licno), ova rahiticna instrument-tabla je definitivno rak-rana ovog inace jako lepo uradjenog automobila. U svakom slucaju, dobro je da Peugeot i Renault, koji trenutno takodje ima prelepe i kvalitetno uradjene automobile, jacaju konkurenciju prema Nemackim automobilima, kako bi ih prisilili na odrzavanje vrhunskog kvaliteta i dizajna.

peugeot

pre 6 godina

Da vidite kako je karavan dobar sa ovom crnom lajsnom izmedju zadnjih svetala. Prethodni 508 mi se nije svidjao,sve dok nisam seo, vozio se I proveo neko vreme u njemu. Enterijer mi je na prvu bio nezanimljiv ,medjutim posle upoznavanja sa autom u njemu je sve lepo skockano ,otmeno, kvalitetno, ovaj je imao I hed up displey,karavan verzija sa 18icama,stvarno prelep. Kako sam i procitao 1.6hdi u njemu je potpuno ociscen od svih decijih bolesti. Ovaj novi samo moze da bude bolji. Zivele limuzine

гокси

pre 6 godina

Све сам дизајнер и стручњак коментарише. Пежо је одрадио сјајну лимузину, лепа и споља и унутра. А са већ доказано добрим моторима може само да рачуна на успех.

Njam Njam

pre 6 godina

Ne volim ove nove automobile posto vise ne mozes da prepoznas sta je sta sve manje vise lici isto samo su nijense u pitanju i sve zbog tog futuristickog dizajna branika maske i farova da se ne lazemo podesca na passat bmw i volvo isto (kao braca od striceva) ford mondeo podseca na aston martin i tako okrug dajte malo originalnosti barem je svaki brend bio poznat po tome...

Nije loše, nije loše...

pre 6 godina

Maska Fiata Tipo na Pasatu. Pozadi bolje nego napred. Unutra dosta solidno. Sve u svemu dobre linije, koje, nadam se da će se preneti i na dole u paleti, jer aktualna nije baš nešto.

Milan

pre 6 godina

508 je na PSA Emp2 platformi koja se vec koristi za 5008 i jos neke aute. Insignia je bazirana na GM Epsilon platformi i ispod "plastike" je isti auto kao Chevrolet Malibu, Buick Regal. Ne postoji nikakva sansa da bi GM dao svoju najnoviju platformu PSA kada su kupili Opel.

Baquero

pre 6 godina

Pravi lav, samo se plašim da će zbog cene biti malo primeraka u ovoj opremi kao iz teksta na našim ulicama. U svakom slučaju bravo za Peugeot!

Svetski Mega Car

pre 6 godina

Jedino sto mi se ne svidja kod ovog auta su ovi uspravni led farovi napred, kopiraju Reno Talisman, a izgleda gore nego kod Talismana. Sve ostalo je ok. Uz Opel Insigniju i Mazdu 6 bice najlepsi auto u klasi. A za pouzdanost cemo da vidimo.

doki

pre 6 godina

Vozim Peugot i Citroen vozila godinama..mislim da sam prešao oko 800000 km sa njima i naravno,zadovoljan sam jer bi inače menjao proizvodjača.Izuzetno malo kvarova,udobnost uvek za klasu bolja od vozila iste klase drugih proizvodjača,što je meni izuzetno bitno.
Enterijer u ovom modelu izgleda baš kvalitetno i originalno.Ako je trimovan slično kao i 407,508 biće pun pogodak jer bi ga to i najviše razlikovalo od nemačkih automobila...Za one koje koriste automobil da prelaze veća rastojanja udobnost je i najvažnija,a moja iskustva sa PSA vozilima su da u toj osobini niko ne može da im parira

milosp

pre 6 godina

Ha svi prave neke jedinstvene linije ali dok ih nenaprave da lice na nemce nema nista od toga.Ovo je po meni klasican nemacki izgled auta !

The Spatula

pre 6 godina

Lep auto, svoj, ne podseca na ostale. Sem sto ima farove i 4 tocka kao i pasat. A i ko bi se trudio da kopira pasat kao da im je nesto novo zadnjih godina... Pojedini ga ocrnise kao da su presli sa njim 500000 km a on se jos nije ni pojavio.

strsljen

pre 6 godina

Prelep auto! Vozim 407, par godina bez ikakvih problema, ladja u pravom smislu te reci. Ako Bog da srece i zdravlja, sledeci je 508. I predhodna generacija 508 je bila odlicna, imao sam prilike voziti ga, ali ovaj je vrhunski! Barem po slikama...

Realno

pre 6 godina

Gde vi vidite ovde Passat nije mi jasno! Sto se tice interijera, meni se bas ovaj dopada, na volan se naviknes za dva dana (provereno), svaki put kada sednes u njega dobijes neki poseban osecaj, jednostavno ti ne dosadi posle 5 dana kao recimo jedan VW. S`polja je tu i tamo, puno lepsi nego stari model, dinamicniji je, dok je stari model izgledao dosta konzervativno.
Jedino me plasi da i ovaj Pezo 508 (kao i ostali modeli zadnjih 20 godina) vise nece biti tako udoban, kao recimo pre. Nekako mi sve neravnine prenosi u kabinu i volan, posebno to osetis kada vozis sporije i po losijim putevima, to pre nije bilo. Ipak je to Francuz a oni su bili poznati po udobnosti i zbog toga su se najvise i prodavali.

kliker

pre 6 godina

I ako sam fan vw grupacije meni se ovaj pezo bas svidja,uopste nije nikoga kopirao, cak sta vise izgleda orginalaniji nego predhodni model.. Super je to sto nije centralni displej podignut gore kao sto je slucaj kod 308 sto je odvratno..Vozilo je za svaku pohvalu. Cekamo odgovor konkurencije prvenstveno Honde..

bbb

pre 6 godina

uh kako ce ovo dobro izgledati uzivo na putu! lici na passata ??? nemoguce, jer je dizajnerski u svakom pogledu ispred njega I bice I dalje jer neki imaju .... da izbace nesto drugacije

Niksicanin

pre 6 godina

Ode Pezo ka Germanizaciji. Ok, to ce mu navuci neke kupce, one koje dizajn ne zanima, ali time odlazi i ona leprsava dusa francuskih auta.
Valjda svi vole pare, sta drugo...

C i n i k

pre 6 godina

Svidja mi se, mada mi se svidja i ovaj postojeci 508. Motori odlicni, ergonomija za 10. To sto radi PSA unazad par godina je veoma lepo.

IME

pre 6 godina

nije bitno sto lici na pasat, sad su svi slicni, nego sto nema nista svoje. pezo je izgubljen u poslednjih nekoliko modela. ovo je vrhunac kraja.

Srđan

pre 6 godina

Svidja mi se dizajn Peugeota zadnje 2-3 godine i nadam se da ce tako nastaviti. Odlicno izvana i iznutra, jedino znam za primjedbe visih vozaca na ovakav polozaj ''instrumet panela'' kod 308.

GuGa

pre 6 godina

Retko se desi da mi neka kola na prvu izgledaju odlicno, ali ovaj Pezo bas tako izgleda!

Od svega sto se vidi na slikama jedino sto nije po mome je ova digitalija ispred volana.

buka

pre 6 godina

Spolja mi deluje baš super i značajno lepše od trenutnog modela.Ova linija krova koja podseća na neki grand kupe mi je totalno cool.Ono što nikako ne mogu da svarim je ovaj volančić.Probao sam da se naviknem u tih par puta što sam vozio neke njihove novije automobile ali ne uspevam,nikako mi ne odgovara.Možda je stvar navike ali meni lično uopšte ne izgleda normalno.Da je ovakvo rešenje ergonomski pogodak svi bi ga iskopirali,nekako mi se čini da su preterali sa pokušajem da budu potpuno drugačiji ali da sad ne smeju da odustanu.Ostatak enterijera deluje veoma kvalitetno.

Drajver

pre 6 godina

Vama kojima lici na pasat lici na isti verovatno jer ga sanjate.

Meni se svidja enterijer, mislim da su tu napravili korak napred i ogroman korak nazad sa ovim tupavim polozajem instrument table. Taj koji misli da je ovako bolje je nije probao ili je bas nizak pa mu noge ne kace volan u najnizem polozaju.

Sto se tice eksterijera, mozda je do boje, mozda ne ali meni deluje suvise jednostavno i plasticno do te mere da ga ne bih kupio ni pod razno.

GuGa

pre 6 godina

Retko se desi da mi neka kola na prvu izgledaju odlicno, ali ovaj Pezo bas tako izgleda!

Od svega sto se vidi na slikama jedino sto nije po mome je ova digitalija ispred volana.

doki

pre 6 godina

Vozim Peugot i Citroen vozila godinama..mislim da sam prešao oko 800000 km sa njima i naravno,zadovoljan sam jer bi inače menjao proizvodjača.Izuzetno malo kvarova,udobnost uvek za klasu bolja od vozila iste klase drugih proizvodjača,što je meni izuzetno bitno.
Enterijer u ovom modelu izgleda baš kvalitetno i originalno.Ako je trimovan slično kao i 407,508 biće pun pogodak jer bi ga to i najviše razlikovalo od nemačkih automobila...Za one koje koriste automobil da prelaze veća rastojanja udobnost je i najvažnija,a moja iskustva sa PSA vozilima su da u toj osobini niko ne može da im parira

The Spatula

pre 6 godina

Lep auto, svoj, ne podseca na ostale. Sem sto ima farove i 4 tocka kao i pasat. A i ko bi se trudio da kopira pasat kao da im je nesto novo zadnjih godina... Pojedini ga ocrnise kao da su presli sa njim 500000 km a on se jos nije ni pojavio.

buka

pre 6 godina

Spolja mi deluje baš super i značajno lepše od trenutnog modela.Ova linija krova koja podseća na neki grand kupe mi je totalno cool.Ono što nikako ne mogu da svarim je ovaj volančić.Probao sam da se naviknem u tih par puta što sam vozio neke njihove novije automobile ali ne uspevam,nikako mi ne odgovara.Možda je stvar navike ali meni lično uopšte ne izgleda normalno.Da je ovakvo rešenje ergonomski pogodak svi bi ga iskopirali,nekako mi se čini da su preterali sa pokušajem da budu potpuno drugačiji ali da sad ne smeju da odustanu.Ostatak enterijera deluje veoma kvalitetno.

Baquero

pre 6 godina

Pravi lav, samo se plašim da će zbog cene biti malo primeraka u ovoj opremi kao iz teksta na našim ulicama. U svakom slučaju bravo za Peugeot!

Realno

pre 6 godina

Gde vi vidite ovde Passat nije mi jasno! Sto se tice interijera, meni se bas ovaj dopada, na volan se naviknes za dva dana (provereno), svaki put kada sednes u njega dobijes neki poseban osecaj, jednostavno ti ne dosadi posle 5 dana kao recimo jedan VW. S`polja je tu i tamo, puno lepsi nego stari model, dinamicniji je, dok je stari model izgledao dosta konzervativno.
Jedino me plasi da i ovaj Pezo 508 (kao i ostali modeli zadnjih 20 godina) vise nece biti tako udoban, kao recimo pre. Nekako mi sve neravnine prenosi u kabinu i volan, posebno to osetis kada vozis sporije i po losijim putevima, to pre nije bilo. Ipak je to Francuz a oni su bili poznati po udobnosti i zbog toga su se najvise i prodavali.

Srđan

pre 6 godina

Svidja mi se dizajn Peugeota zadnje 2-3 godine i nadam se da ce tako nastaviti. Odlicno izvana i iznutra, jedino znam za primjedbe visih vozaca na ovakav polozaj ''instrumet panela'' kod 308.

C i n i k

pre 6 godina

Svidja mi se, mada mi se svidja i ovaj postojeci 508. Motori odlicni, ergonomija za 10. To sto radi PSA unazad par godina je veoma lepo.

strsljen

pre 6 godina

Prelep auto! Vozim 407, par godina bez ikakvih problema, ladja u pravom smislu te reci. Ako Bog da srece i zdravlja, sledeci je 508. I predhodna generacija 508 je bila odlicna, imao sam prilike voziti ga, ali ovaj je vrhunski! Barem po slikama...

kliker

pre 6 godina

I ako sam fan vw grupacije meni se ovaj pezo bas svidja,uopste nije nikoga kopirao, cak sta vise izgleda orginalaniji nego predhodni model.. Super je to sto nije centralni displej podignut gore kao sto je slucaj kod 308 sto je odvratno..Vozilo je za svaku pohvalu. Cekamo odgovor konkurencije prvenstveno Honde..

bbb

pre 6 godina

uh kako ce ovo dobro izgledati uzivo na putu! lici na passata ??? nemoguce, jer je dizajnerski u svakom pogledu ispred njega I bice I dalje jer neki imaju .... da izbace nesto drugacije

Milan

pre 6 godina

508 je na PSA Emp2 platformi koja se vec koristi za 5008 i jos neke aute. Insignia je bazirana na GM Epsilon platformi i ispod "plastike" je isti auto kao Chevrolet Malibu, Buick Regal. Ne postoji nikakva sansa da bi GM dao svoju najnoviju platformu PSA kada su kupili Opel.

Svetski Mega Car

pre 6 godina

Jedino sto mi se ne svidja kod ovog auta su ovi uspravni led farovi napred, kopiraju Reno Talisman, a izgleda gore nego kod Talismana. Sve ostalo je ok. Uz Opel Insigniju i Mazdu 6 bice najlepsi auto u klasi. A za pouzdanost cemo da vidimo.

dejan

pre 6 godina

Dajte ljudi dogovorite se,jel su iskopirali fiat tipo,pasata,mazdu 6,insigniu ili ste ipak zakljucili da su iskopirali hondu akord?Kakvih sve komentara nema,jos samo da procitam da su iskopirali zastavu 10,pa da mogu da umrem.

гокси

pre 6 godina

Све сам дизајнер и стручњак коментарише. Пежо је одрадио сјајну лимузину, лепа и споља и унутра. А са већ доказано добрим моторима може само да рачуна на успех.

Drajver

pre 6 godina

Vama kojima lici na pasat lici na isti verovatno jer ga sanjate.

Meni se svidja enterijer, mislim da su tu napravili korak napred i ogroman korak nazad sa ovim tupavim polozajem instrument table. Taj koji misli da je ovako bolje je nije probao ili je bas nizak pa mu noge ne kace volan u najnizem polozaju.

Sto se tice eksterijera, mozda je do boje, mozda ne ali meni deluje suvise jednostavno i plasticno do te mere da ga ne bih kupio ni pod razno.

IME

pre 6 godina

nije bitno sto lici na pasat, sad su svi slicni, nego sto nema nista svoje. pezo je izgubljen u poslednjih nekoliko modela. ovo je vrhunac kraja.

Niksicanin

pre 6 godina

Ode Pezo ka Germanizaciji. Ok, to ce mu navuci neke kupce, one koje dizajn ne zanima, ali time odlazi i ona leprsava dusa francuskih auta.
Valjda svi vole pare, sta drugo...

milosp

pre 6 godina

Ha svi prave neke jedinstvene linije ali dok ih nenaprave da lice na nemce nema nista od toga.Ovo je po meni klasican nemacki izgled auta !

Aleks

pre 6 godina

Prvo Pzeo je dugo razmisljao o dizajnu i trudio se da napravi nesto sto verovatno svima lici na pasat ili hondu akord, medjutim citajuci danasnju stampu u Francuskoj zakljucjem da nije mozda malo zeleo da kopira audi A 8 , novinarima se svasta prividja. Meni licno ovaj novi 508 nema nesta od svakog pomenutog' a opet te svedene linije i istancani osecaj za dizajn su prisutni vise nego kod svih drugih. Sto se tice prednje maske oznaka 508 stajace iznad na haubi, maska je lepsa nego na ranijem modelu. Unutrasnjost je malo svetlija, u nekoj krem braon boji, vrlo elegantna i opet tako sik i sofisticirana. Ostaje da dodam da se karavan verzija pojaviti na sajmu u Parizu na jesen, a hibrid'a plug in varijanta sa 4x 4 pogonom i 350 ks bice u proizvodnji tek na jesen 2019.

peugeot

pre 6 godina

Da vidite kako je karavan dobar sa ovom crnom lajsnom izmedju zadnjih svetala. Prethodni 508 mi se nije svidjao,sve dok nisam seo, vozio se I proveo neko vreme u njemu. Enterijer mi je na prvu bio nezanimljiv ,medjutim posle upoznavanja sa autom u njemu je sve lepo skockano ,otmeno, kvalitetno, ovaj je imao I hed up displey,karavan verzija sa 18icama,stvarno prelep. Kako sam i procitao 1.6hdi u njemu je potpuno ociscen od svih decijih bolesti. Ovaj novi samo moze da bude bolji. Zivele limuzine

Njam Njam

pre 6 godina

Ne volim ove nove automobile posto vise ne mozes da prepoznas sta je sta sve manje vise lici isto samo su nijense u pitanju i sve zbog tog futuristickog dizajna branika maske i farova da se ne lazemo podesca na passat bmw i volvo isto (kao braca od striceva) ford mondeo podseca na aston martin i tako okrug dajte malo originalnosti barem je svaki brend bio poznat po tome...

Nije loše, nije loše...

pre 6 godina

Maska Fiata Tipo na Pasatu. Pozadi bolje nego napred. Unutra dosta solidno. Sve u svemu dobre linije, koje, nadam se da će se preneti i na dole u paleti, jer aktualna nije baš nešto.

Mihajlo

pre 6 godina

Vlajko @ i meni smetaju te svetlosne kljove, ali to je Pezo, oni kazu da su lav - lion, a lav nema kljove, ima duge brkove, to sto mi vidimo kljove , bi zato trebalo da lici na brkove, doduse resenje na starijoj verziji iz 2014 -2017 je bilo lepse i zanimljivije, a pozadi svetla lice na kandzu macke, lava i tu su tek originalni jer slicno imamo na 3008 i 5008. U svakom slucaju ovaj model mi se manje svidja, jer je nizi, kraci, zdepastiji. Trebalo je voditi racuna za prostor unutra, tj visinu i sirinu u kabini , mnogima je to vazna stavka prilikom kupovine automobila.

Frank Vercauteren

pre 6 godina

Definitivno prelep auto, Peugeot se ovime konacno vraca na staze stare slave modela 405 i 406 posle mnogo dizajnerskih pobacaja. Iznutra na slikama takodje deluje kvalitetno i solidno uradjen, ali avaj: "podrazumeva nešto nižu poziciju volana i izdignut položaj instrument table u koju vozač gleda preko vrha upravljača. " Cemu konkretno sluzi ova glupost nije mi bas najjasnije i sigurno ce im odneti dobar procenat kupaca (ukljucujuci i mene licno), ova rahiticna instrument-tabla je definitivno rak-rana ovog inace jako lepo uradjenog automobila. U svakom slucaju, dobro je da Peugeot i Renault, koji trenutno takodje ima prelepe i kvalitetno uradjene automobile, jacaju konkurenciju prema Nemackim automobilima, kako bi ih prisilili na odrzavanje vrhunskog kvaliteta i dizajna.

Nikola

pre 6 godina

Napokon nesto novo kod pezoa non stop je bio isti dizajn.Svidjali su mi se oni stari mali autici njihovi imaju sad vec preko 25 godina,a posle toga sve sranje do sranjeta,a sada hvalim ti se bogu da su se resili onakvog usranog dizajna.Jos audi,bmw i mercedes treba da se rese te istog dizajna i bice sve super ovo je preslo sve granice.

IME

pre 6 godina

nije bitno sto lici na pasat, sad su svi slicni, nego sto nema nista svoje. pezo je izgubljen u poslednjih nekoliko modela. ovo je vrhunac kraja.

milosp

pre 6 godina

Ha svi prave neke jedinstvene linije ali dok ih nenaprave da lice na nemce nema nista od toga.Ovo je po meni klasican nemacki izgled auta !

Nije loše, nije loše...

pre 6 godina

Maska Fiata Tipo na Pasatu. Pozadi bolje nego napred. Unutra dosta solidno. Sve u svemu dobre linije, koje, nadam se da će se preneti i na dole u paleti, jer aktualna nije baš nešto.

Drajver

pre 6 godina

Vama kojima lici na pasat lici na isti verovatno jer ga sanjate.

Meni se svidja enterijer, mislim da su tu napravili korak napred i ogroman korak nazad sa ovim tupavim polozajem instrument table. Taj koji misli da je ovako bolje je nije probao ili je bas nizak pa mu noge ne kace volan u najnizem polozaju.

Sto se tice eksterijera, mozda je do boje, mozda ne ali meni deluje suvise jednostavno i plasticno do te mere da ga ne bih kupio ni pod razno.

Niksicanin

pre 6 godina

Ode Pezo ka Germanizaciji. Ok, to ce mu navuci neke kupce, one koje dizajn ne zanima, ali time odlazi i ona leprsava dusa francuskih auta.
Valjda svi vole pare, sta drugo...

GuGa

pre 6 godina

Retko se desi da mi neka kola na prvu izgledaju odlicno, ali ovaj Pezo bas tako izgleda!

Od svega sto se vidi na slikama jedino sto nije po mome je ova digitalija ispred volana.

Njam Njam

pre 6 godina

Ne volim ove nove automobile posto vise ne mozes da prepoznas sta je sta sve manje vise lici isto samo su nijense u pitanju i sve zbog tog futuristickog dizajna branika maske i farova da se ne lazemo podesca na passat bmw i volvo isto (kao braca od striceva) ford mondeo podseca na aston martin i tako okrug dajte malo originalnosti barem je svaki brend bio poznat po tome...

The Spatula

pre 6 godina

Lep auto, svoj, ne podseca na ostale. Sem sto ima farove i 4 tocka kao i pasat. A i ko bi se trudio da kopira pasat kao da im je nesto novo zadnjih godina... Pojedini ga ocrnise kao da su presli sa njim 500000 km a on se jos nije ni pojavio.

doki

pre 6 godina

Vozim Peugot i Citroen vozila godinama..mislim da sam prešao oko 800000 km sa njima i naravno,zadovoljan sam jer bi inače menjao proizvodjača.Izuzetno malo kvarova,udobnost uvek za klasu bolja od vozila iste klase drugih proizvodjača,što je meni izuzetno bitno.
Enterijer u ovom modelu izgleda baš kvalitetno i originalno.Ako je trimovan slično kao i 407,508 biće pun pogodak jer bi ga to i najviše razlikovalo od nemačkih automobila...Za one koje koriste automobil da prelaze veća rastojanja udobnost je i najvažnija,a moja iskustva sa PSA vozilima su da u toj osobini niko ne može da im parira

buka

pre 6 godina

Spolja mi deluje baš super i značajno lepše od trenutnog modela.Ova linija krova koja podseća na neki grand kupe mi je totalno cool.Ono što nikako ne mogu da svarim je ovaj volančić.Probao sam da se naviknem u tih par puta što sam vozio neke njihove novije automobile ali ne uspevam,nikako mi ne odgovara.Možda je stvar navike ali meni lično uopšte ne izgleda normalno.Da je ovakvo rešenje ergonomski pogodak svi bi ga iskopirali,nekako mi se čini da su preterali sa pokušajem da budu potpuno drugačiji ali da sad ne smeju da odustanu.Ostatak enterijera deluje veoma kvalitetno.

Realno

pre 6 godina

Gde vi vidite ovde Passat nije mi jasno! Sto se tice interijera, meni se bas ovaj dopada, na volan se naviknes za dva dana (provereno), svaki put kada sednes u njega dobijes neki poseban osecaj, jednostavno ti ne dosadi posle 5 dana kao recimo jedan VW. S`polja je tu i tamo, puno lepsi nego stari model, dinamicniji je, dok je stari model izgledao dosta konzervativno.
Jedino me plasi da i ovaj Pezo 508 (kao i ostali modeli zadnjih 20 godina) vise nece biti tako udoban, kao recimo pre. Nekako mi sve neravnine prenosi u kabinu i volan, posebno to osetis kada vozis sporije i po losijim putevima, to pre nije bilo. Ipak je to Francuz a oni su bili poznati po udobnosti i zbog toga su se najvise i prodavali.

Nikola

pre 6 godina

Napokon nesto novo kod pezoa non stop je bio isti dizajn.Svidjali su mi se oni stari mali autici njihovi imaju sad vec preko 25 godina,a posle toga sve sranje do sranjeta,a sada hvalim ti se bogu da su se resili onakvog usranog dizajna.Jos audi,bmw i mercedes treba da se rese te istog dizajna i bice sve super ovo je preslo sve granice.

bbb

pre 6 godina

uh kako ce ovo dobro izgledati uzivo na putu! lici na passata ??? nemoguce, jer je dizajnerski u svakom pogledu ispred njega I bice I dalje jer neki imaju .... da izbace nesto drugacije

Srđan

pre 6 godina

Svidja mi se dizajn Peugeota zadnje 2-3 godine i nadam se da ce tako nastaviti. Odlicno izvana i iznutra, jedino znam za primjedbe visih vozaca na ovakav polozaj ''instrumet panela'' kod 308.

kliker

pre 6 godina

I ako sam fan vw grupacije meni se ovaj pezo bas svidja,uopste nije nikoga kopirao, cak sta vise izgleda orginalaniji nego predhodni model.. Super je to sto nije centralni displej podignut gore kao sto je slucaj kod 308 sto je odvratno..Vozilo je za svaku pohvalu. Cekamo odgovor konkurencije prvenstveno Honde..

Svetski Mega Car

pre 6 godina

Jedino sto mi se ne svidja kod ovog auta su ovi uspravni led farovi napred, kopiraju Reno Talisman, a izgleda gore nego kod Talismana. Sve ostalo je ok. Uz Opel Insigniju i Mazdu 6 bice najlepsi auto u klasi. A za pouzdanost cemo da vidimo.

strsljen

pre 6 godina

Prelep auto! Vozim 407, par godina bez ikakvih problema, ladja u pravom smislu te reci. Ako Bog da srece i zdravlja, sledeci je 508. I predhodna generacija 508 je bila odlicna, imao sam prilike voziti ga, ali ovaj je vrhunski! Barem po slikama...

Baquero

pre 6 godina

Pravi lav, samo se plašim da će zbog cene biti malo primeraka u ovoj opremi kao iz teksta na našim ulicama. U svakom slučaju bravo za Peugeot!

C i n i k

pre 6 godina

Svidja mi se, mada mi se svidja i ovaj postojeci 508. Motori odlicni, ergonomija za 10. To sto radi PSA unazad par godina je veoma lepo.

Milan

pre 6 godina

508 je na PSA Emp2 platformi koja se vec koristi za 5008 i jos neke aute. Insignia je bazirana na GM Epsilon platformi i ispod "plastike" je isti auto kao Chevrolet Malibu, Buick Regal. Ne postoji nikakva sansa da bi GM dao svoju najnoviju platformu PSA kada su kupili Opel.

Mihajlo

pre 6 godina

Vlajko @ i meni smetaju te svetlosne kljove, ali to je Pezo, oni kazu da su lav - lion, a lav nema kljove, ima duge brkove, to sto mi vidimo kljove , bi zato trebalo da lici na brkove, doduse resenje na starijoj verziji iz 2014 -2017 je bilo lepse i zanimljivije, a pozadi svetla lice na kandzu macke, lava i tu su tek originalni jer slicno imamo na 3008 i 5008. U svakom slucaju ovaj model mi se manje svidja, jer je nizi, kraci, zdepastiji. Trebalo je voditi racuna za prostor unutra, tj visinu i sirinu u kabini , mnogima je to vazna stavka prilikom kupovine automobila.

гокси

pre 6 godina

Све сам дизајнер и стручњак коментарише. Пежо је одрадио сјајну лимузину, лепа и споља и унутра. А са већ доказано добрим моторима може само да рачуна на успех.

peugeot

pre 6 godina

Da vidite kako je karavan dobar sa ovom crnom lajsnom izmedju zadnjih svetala. Prethodni 508 mi se nije svidjao,sve dok nisam seo, vozio se I proveo neko vreme u njemu. Enterijer mi je na prvu bio nezanimljiv ,medjutim posle upoznavanja sa autom u njemu je sve lepo skockano ,otmeno, kvalitetno, ovaj je imao I hed up displey,karavan verzija sa 18icama,stvarno prelep. Kako sam i procitao 1.6hdi u njemu je potpuno ociscen od svih decijih bolesti. Ovaj novi samo moze da bude bolji. Zivele limuzine

Aleks

pre 6 godina

Prvo Pzeo je dugo razmisljao o dizajnu i trudio se da napravi nesto sto verovatno svima lici na pasat ili hondu akord, medjutim citajuci danasnju stampu u Francuskoj zakljucjem da nije mozda malo zeleo da kopira audi A 8 , novinarima se svasta prividja. Meni licno ovaj novi 508 nema nesta od svakog pomenutog' a opet te svedene linije i istancani osecaj za dizajn su prisutni vise nego kod svih drugih. Sto se tice prednje maske oznaka 508 stajace iznad na haubi, maska je lepsa nego na ranijem modelu. Unutrasnjost je malo svetlija, u nekoj krem braon boji, vrlo elegantna i opet tako sik i sofisticirana. Ostaje da dodam da se karavan verzija pojaviti na sajmu u Parizu na jesen, a hibrid'a plug in varijanta sa 4x 4 pogonom i 350 ks bice u proizvodnji tek na jesen 2019.

Frank Vercauteren

pre 6 godina

Definitivno prelep auto, Peugeot se ovime konacno vraca na staze stare slave modela 405 i 406 posle mnogo dizajnerskih pobacaja. Iznutra na slikama takodje deluje kvalitetno i solidno uradjen, ali avaj: "podrazumeva nešto nižu poziciju volana i izdignut položaj instrument table u koju vozač gleda preko vrha upravljača. " Cemu konkretno sluzi ova glupost nije mi bas najjasnije i sigurno ce im odneti dobar procenat kupaca (ukljucujuci i mene licno), ova rahiticna instrument-tabla je definitivno rak-rana ovog inace jako lepo uradjenog automobila. U svakom slucaju, dobro je da Peugeot i Renault, koji trenutno takodje ima prelepe i kvalitetno uradjene automobile, jacaju konkurenciju prema Nemackim automobilima, kako bi ih prisilili na odrzavanje vrhunskog kvaliteta i dizajna.

dejan

pre 6 godina

Dajte ljudi dogovorite se,jel su iskopirali fiat tipo,pasata,mazdu 6,insigniu ili ste ipak zakljucili da su iskopirali hondu akord?Kakvih sve komentara nema,jos samo da procitam da su iskopirali zastavu 10,pa da mogu da umrem.