1. Na Bulevaru kralja Aleksandra kod Lipovog Lada,Liona,Stanovnici stvarno ne bronu vise o parkiranju.Mesta za invalide ,kao da smo izasli iz 3 svetskog rata pre 3 dana(pri tome znam te invalide,setaju po 2 psa),baste kafića,njihovi gosti(likovi iz sil.doline),oslobodjeni svake zakonske obaveze postovanja nacina patkiranja,SrbijaPut,Putevi Srbije,Poreska,itd,izd.Za sve ima mesta osim za stanare koji uredno plaćaju porez.
  (Bulevarac, 20. jul 2016 20:53)

  # Link komentara

 2. Meni je ovo super. Dodjem do zone za parkiranje, ukljucim sistem za parkiranje i auto sam ode do parking sarzera i smesti se. Odlicno i korisno. Sarzeri mogu da imaju i po nekoliko nivoa, ne traze veliku povrsinu a smestaju mnogo vise automobila. Ujedno razmak izmedju ne mora da bude takav da se otvaraju vrata. Nadalje, moze da se kaze koliko je vremena potrebno da se auto pojavi na mestu za preuzimanje, usteda cekanja. Jos kada tome dodamo i autopilot, bice to pravo prevozno sredstvo. Oni koje zele adrenalin neka idu na piste i tamo se izivljavaju. Mislim da ce prestati kupovina auta. Bice naplata po utrosku i kategoriji, kao sa telefonima, a onda nestaje i potreba za parkiranjem ispred kuce. Grad ce najzad ostaviti prostor deci da se igraju ispred kuca kao sto smo mi nekad. Buducnost je lepa.
  (Coma, 19. jul 2016 16:03)

  # Link komentara

 3. Mislim da je najbolje resenje da vozaci ostanu kod kuce a da se automobili sami vozaju po gradu.
  (Vozac, 16. jul 2016 17:12)

  # Link komentara

 4. SUPER STVAR.
  Samo mi u Srbiji,nazalost moramo da budemo prizemniji.Prekljuce noću vozio sam autoputem izmedju Atine i Soluna,normalno posle kroz MK pa kroz Stbiju.Grcki Autoput je Svemirski u odnosu na novi deo autoputa kroz Srbiju/Presrvo-do iza Vranja/.Na Grckom putu,Srednha svetla uz pomoć ogromne kolicine fluoroscentnih Markera na bankinama sa obe strane,cinr noćnu voznju fenomenalno bezbednom i lakom.U Srbiji MRAK.
  (Obican covek Turista, 16. jul 2016 12:42)

  # Link komentara

 5. Meni je za sada sasvim Ok pomoć da se locira prazno mesto, da se ne luta. Bilo bi sjajno da to bude standard.
  Dobro, kamera i senzori su od pomoći prilikom manevrisanja. Meni bi to bilo sasvim dovoljno.
   (gradinar, 16. jul 2016 11:08)

  # Link komentara

 6. Samo ne bosh.. Njihovi "pouzdani" i "jeftini" delovi me ubiše u pojam.. Bosh Pumpa za gorivo.. Drugi put mi crkava za 5 godina.. Cena sitnica 700 eura.. A kladim se da ih ne košta 50 eura max da proizvedu.. U drugom autu koji imam 12 godina nikad problem sa pumpom za goriva ali nije zakomlikovani bosh
   (.., 15. jul 2016 21:08)

  # Link komentara

 7. ajde prvo da trotoare na vracaru ocistite od pseceg izmeta pa da ih onda pocastite sa ovim spejs programom za parkiranje..ili mozda da resite pitanje kanalizacije u opstini cukarica..
   (zemlja teletabisa, 15. jul 2016 16:14)

  # Link komentara

 8. Pošalješ lepo auto da se sam parkira, zoveš ga, njega nema, brineš se, jel, i onda vidiš da je negde između tebe i auta EDB imao kvar na visokom naponu i da bazna stanica nema struje pa auto pojma nema da ga zoveš. I tako
  (Izi, 14. jul 2016 14:10)

  Kakav bre EDB, kakva bazna stanica. Ja stvarno ne razumem sto kod nas svi imaju potrebu da se prave da sve znaju.
   (hiavata, 15. jul 2016 13:16)

  # Link komentara

 9. @Izi
  I posle budi srećan ako te ne ubije u samovozećem modu do povratka kuči.
  (laki, 15. jul 2016 02:06)

  # Link komentara

 10. Normalno. Samo citajte sitnim slovima da ne garantuju ispravnost rada. Kao za samovoznju.
  (Zoran, 14. jul 2016 19:04)

  # Link komentara

 11. Zato u Beogradu kad god dodjem ja se cudim. Na sred ulice (tamo ona duga ulica iz koje se ulazi u Skadarliju) ljudi ostave kola jako blizu ili cak na sred tramvajskih sina i upale sve cetiri.
   (timoK, 14. jul 2016 17:01)

  # Link komentara

 12. Da mi je znati sta cemo sa ustedjenim vremenom u buducnosti raditi. Atrofirace nam i mozak i misici vidim ja
  (kum, 14. jul 2016 16:36)

  # Link komentara

 13. Ajde pronalazenje parking mjesta pomocu navigacije, to mi je ok usluga koju bih platio ali automatsko parkiranje?! Ko ne zna da parkira nije mu mjesto za volanom, to je osnovna radnja, ako to ne znas pa kako ces se snalaziti u saobracaju?
  (Preferisco dirti adio, 14. jul 2016 15:56)

  # Link komentara

 14. @Izi
  Razlika između Srbije i razvijenog sveta je u tome što razvijeni svet ulaže značajna sredstva u održavanje sistema, kako bi sve funkcionisalo uz što manje trzavica. Scenario o kome ti pričaš je ovdašnji, posledica nesposobnosti, neodgovornosti, alavosti, bahatosti i nezainteresovanosti za opšte dobro. Uspeli smo sopstvenim nerazumevanjem sveta da se unazadimo ceo vek, a pride dozvolili da nas "vode" oni koji mnogo pričaju, a malo znaju.
   (semi-western, 14. jul 2016 15:18)

  # Link komentara

 15. Kod nas Uzicu nema problem sa parkingom,trotoari,slobodna traka,ma gde god....samo na 3 min da nesto zavrsim...ukljucis sva cetiri i Bog te veseli!
   (dziber, 14. jul 2016 14:20)

  # Link komentara

 16. Pošalješ lepo auto da se sam parkira, zoveš ga, njega nema, brineš se, jel, i onda vidiš da je negde između tebe i auta EDB imao kvar na visokom naponu i da bazna stanica nema struje pa auto pojma nema da ga zoveš. I tako
   (Izi, 14. jul 2016 14:10)

  # Link komentara