Aktuelno 12

19.03.2024.

10:40

Prestaje sa radom aplikacija koju srpski vozači rado koriste

Vozzi je jedna od omiljenih aplikacija za pomoć na putu koju su Srbi koristili tokom letovanja u Grčkoj.

Izvor: Blic.rs

Prestaje sa radom aplikacija koju srpski vozači rado koriste
Shutterstock/Rostislav_Sedlacek

Podeli:

U poslednjih nekoliko dana, na društvenim mrežama su se pojavile žalbe na rad aplikacije, da bi se danas tokom dana pojavilo i saopštenje na samom sajtu aplikacije u kojem se navodi da Vozzi aplikacija za pomoć na putu prestaje sa radom. Ovu aplikaciju najčešće koriste naši državljani koji letuju u Grčkoj, piše Blic.

Oglasili su se iz kompanije na sajtu

"Poštovani korisnici i saradnici,

Ovim putem vas obaveštavamo da VOZZi aplikacija, prodaja paketa i pružanje usluga pomoći na putu prestaje sa radom i biva suspendovana.

Nakon vrlo mučne borbe za opstanak na domaćem tržištu, tim Kompanije zajedno sa njenim osnivačem, morao je da donese ovu, za nas vrlo bolnu odluku. Na žalost, mi nismo više u stanju da se borimo protiv zloupotreba koje su prisutne u ovom poslu i sa činjenicom da naš region jednostavno nije spreman za digitalizaciju i transparentno poslovanje. Nadamo se da nam svima dolaze neka bolja i srećnija vremena", navodi se u saopštenju.

Podeli:

12 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Podeli: