Aktuelno 0

09.03.2024.

18:01

Duša nas boli dok gledamo: Vozi Mazdu Miatu kao da je mrzi VIDEO

Videli smo do sada mnogo neobičnih načina vožnje, ali moramo da priznamo da je ovaj među čudnijima.

Izvor: B92

Duša nas boli dok gledamo: Vozi Mazdu Miatu kao da je mrzi VIDEO
Mazda

Podeli:

Društvenim mrežama ovih dana kruži video-snimak napravljen na putevima Teksasa. Usnimljeno je, naime, kako jedan vozač upravlja automobilom Mazda MX-5 (Mazda Miata) a iza njega sve pršti - ali bukvalno.

Ispostavilo se, kada se kamera približila, da Mazda čitavim donjim delom grebe po putu, kao da i nema točkove (mada je verovatno ovako vožena već neko vreme, jer je prednji točak dopola već obrušen).

Nemamo pojma šta je ovde u pitanju - možda je automobil kraden, pa je oštećen u begu i sada lopov nema kud. S druge strane, možda mu se neka nezgoda dogodila usput, pa ovako "tera" do prvog servisa (što bi otvorilo mnoga pitanja druge vrste).

U komentarima ima i onih koji tvrde da je teško da je automobil kraden, jer ima manuelni menjač, što se pokazuje kao nesavladiva prepreka mnogima u SAD. U svakom slučaju, žao nam je ove jadne Mazde, šta god da je u pitanju.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

8 h

Podeli: