Aktuelno 10

19.04.2024.

19:08

Isporuke Tesla Cybertrucka se odlažu: Nađen ozbiljan problem na vozilima

Samo smo veoma oprezni, umiruje javnost Ilon Mask.

Izvor: B92

Isporuke Tesla Cybertrucka se odlažu: Nađen ozbiljan problem na vozilima
Tesla

Podeli:

Ilon Mask je konačno priznao da su isporuke električnog kamioneta Cybertruck "pauzirane zbog problema sa opremom", nekoliko dana nakon što su kupci primili obaveštenje o odlaganju.

Pauza je usledila nakon izveštaja da se dogodilo da je pedala "gasa" na Tesli Cybertruck zaglavila nakon što joj je "papučica" skliznula, što je dovelo do toga da vozilo naglo ubrza do maksimalne brzine, za svega nekoliko sekundi.

Mask se oglasio na mreži X o ovom slučaju, komentarišući incident i privremeno obustavljanje isporuka vozila: "Nije bilo povređenih, ni nesreća zbog ovoga. Samo smo veoma oprezni."

I dok Ilon Mask tvrdi da zbog problema nije bilo nesreća, jedan vlasnik Cybertrucka je prijavio da se 4. aprila zakucao u stub pored puta jer vozilo nije htelo da uspori.

Do trenutka kada je Mask priznao da postoji problem i potvrdio da se isporuke vozila "pauziraju", online oglasne table Kluba vlasnika Cybertrucka bile su pune objava ljudi koji se žale da nemaju pojma kada će njihovi kamioneti stići, kao i nagađanja o razlozima odlaganja.

Podeli:

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: