Nadal postaje tata: Marija trudna posle 17 godina veze

Najuspešniji španski teniser svih vremena Rafael Nadal i njegova supruga Marija Fransiska Pereljo očekuju prvo dete.

Život

Izvor: B92

Sreda, 15.06.2022.

11:24

Nadal postaje tata: Marija trudna posle 17 godina veze
Foto: Profimedia

Ovo je, nakon višenedeljnih spekulacija, potvrdio časopis "Hola", koji u broju od srede prikazuje seriju fotografija para na brodu na kojima neke slike Rafine izabranice u kupaćem kostimu dokazuju da je na početku trudnoće.

Nadal će danas prisustvovati ceremoniji u Palma de Majorki, na kojoj će predsednica Balearskih ostrva Fransina Armenjol teniseru odati počast zbog profesionalnih uspeha. Međutim, jutros je kratko saopšteno, nakon što je objavljena vest o trudnoći, da mediji neće biti prisutni na događaju, niti će sportisti moći da se postavljaju pitanja, izveštava Palma Lusija Bohorkez, a prenosi "Pais".

Nadal, koji je upravo napunio 36 godina, i Marija Pereljo, koja će uskoro napuniti 34 godine, zajedno su 18 godina. Upoznali su se preko njegove sestre Maribel, koja je bila Fransiskina dobra prijateljica.

Par se venčao 2019. nakon nakon 14 godina veze u svojoj domovini, Majorki, na imanju na severu ostrva Sa Fortaleza. Bila je to privatna proslava sa koje je kasnije u javnost izašlo nekoliko fotografija na kojima su mlada i mladoženja viđeni zagrljeni.

Inače, poznati teniser je nedavno rekao kako može da vidi sebe u ulozi oca, međutim čeka da završi tenisku karijeru kako bi se posvetio novom cilju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

124 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Podeli: