Da li biste pomogli potpunom strancu da postane milioner? (VIDEO)

Internet je prepun kampanja za prikupljanje novca – od onih koje prikupljaju sredstva za lečenje, do onih koji žele da naprave najbolju krompir salatu. Međutim, jedan čovek otišao je korak dalje.

Život

Izvor: Independent

Utorak, 04.08.2015.

09:01

Default images
Foto: Wemadeamillionaire.com

On je pokrenuo nešto što naziva “društvenim eksperimentom koji ne podseća ni na jedan drugi”. On se nada da će ga zajednica učiniti milionerom.

“Kolektivna moć interneta ima mogućnost da potpunog stranca učini milionerom... Ja sam taj stranac. Da, tako je, neko koga ne poznajete želi da mu donirate novac, samo da postane bogat...”, napisao je ovaj čovek na svom sajtu “We Made A Millionaire”.

Ukoliko kampanja bude uspešna, on obećava da će beležiti sve šta radi s novcem tokom jedne godine i te snimke objavljivati na YouTube.

Do sad je uspeo da prikupi više od 11.000 dolara, a ljudi u naredna tri meseca mogu da mu uplate neki od tri iznosa – Bronzani (1,29 dolara), Srebrni (4,99 dolara) i Zlatni (9,99 dolara).

“Ko zna, možda će i upaliti”, zaključuje on u promotivnom videu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: