Čak Noris ima ponudu koja se ne odbija

Razmišljate li o kupovini kuće? Značilo bi vam da u kući imate i teretanu i bazen. Ne smeta vam ukoliko je objekat u Teksasu? Onda bi kuća Čaka Norisa mogla da bude pravo rešenje za vas!

Život

Izvor: Izvor: B92, LA Times

Četvrtak, 25.07.2013.

12:55

Default images

Smeštena u Dalasu, izgrađena u mediteranskom stilu, ova kuća poslužila je kao deo kulisa za seriju “Voker, teksaški rendžer”.

Upravo je u njoj Čak Noris odigrao legendarnu ulogu Kordela Vokera, a nakon završetka snimanja ostao je u njoj da živi, prenosi "LA Times".
Beta/AP
Kuća, čija je površina 684 kvadratna metra, od prošlog petka je na prodaji. Strani mediji navode da cena od milion i dvesta hiljada dolara nije velika, ako se poredi sa cenama kuća ostalih poznatih ličnosti.
Beta/AP
Zdanje ima četiri spavaće sobe, sedam kupatila i bioskopsko-pozorišnu salu. Tu je naravno i teretana u kojoj se Noris pripremao za ulogu u seriji, koju je tumačio tokom osam sezona, sve do 2001. godine.
Beta/AP
Na imanju je smešten još jedan objekat, gde su snimane dodatne scene za seriju “Voker, teksaški rendžer”, saopštio je agent za nekretnine Rodžers Hili.
Beta/AP
Vlasnici kuće su Čak Noris i njegov brato Aron. Kao razlog za prodaju, agent Hili naveo je to što Čak Noris i njegova supruga žele manji i ne toliko luksuzan dom za život.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: