“Putin nema drugu ženu”

U životu predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina ne postoji neka druga žena, izjavio je radiju Eho Moskvi pres sekretar ruskog predsednika Dmitrij Peskov.

Život

Izvor: B92

Petak, 07.06.2013.

14:39

Default images

Peskov je nazvao glasinama spekulacije da bi Vladimir Putin uskoro mogao ponovo da se oženi nakon što se i zvanično razvede.

Razumljivo je da njegov način života nikako nije povezana sa porodičnim odnosima, rekao je Peskov pozivajući sve da pogledaju raspored radnog dana ruskog predsednika, stoji na sajtu ruskog radija.

Ruski mediji reagovali su neobičnim saosećanjem na objavu razvoda predsednika ocenivši da se, obaveštavanjem javnosti o tome, razbijaju stroga pravila o čuvanju privatnosti života lidera te zemlje.

Putin i njegova, sada već bivša supruga Ljudmila, retko viđani zajedno u javnosti, objavili su kraj svog braka u četvrtak, u intervjuu ruskoj televiziji, dva meseca pre nego što se navršava 30. godišnjica od njihovog venčanja.

Jedan od najprodavanijih ruskih tabloida Moskovski Komsomolets pripisao je predsedniku razbijanje dugogodišnjeg tabua, s obzirom na to da ruski lideri, za razliku od američkih kolega, generalno čuvaju svoj privatan život van očiju javnosti.

Vladimir i Ljudmila Putin objavili su u četvrtak uveče da je njihov brak završen. Njihov 30 godina dug brak još nije i pravno razveden.

PROČITAJTE Putinov razvod: Mediji, internet i gimnastičarka

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: