Pogledajte kako bi izgledala sasvim iskrena reklama za pivo

Ako smo na televiziji nečim zatrpani, onda su to reklame za pivo. Međutim, koliko su one zapravo iskrene u plasiranju proizvoda?

Život

Izvor: B92

Petak, 17.01.2014.

08:50

Default images

Natrpane su prizorima dobrog provoda, vlažnih boca i čaša i, što je najbitnije, polugolih žena - naravno, bez spominjanja pravih razloga zbog kojih se pije pivo.

To je odlučila da ispravi ekipa Random At Besta, koja je na svojem nalogu na Jutjubu objavila parodiju na sve reklame za pivo.

Pa smo tako saznali da Amerikanci piju američko pivo jer su švorc, usamljeni i ne zanima ih ukus, već samo žele da se napiju do nesvesti.

Proverite kako to izgleda, pa sami zaključite da li je sve izrečeno u “iskrenoj reklami za pivo” primenljivo i na neke naše proizvode.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Podeli: