"Život ne treba shvatati previše ozbiljno"

Filmom "Plaćenici 3", američki akcioni glumac Vesli Snajps vratio se na veliko platno prvi put od izlaska iz zatvora.

Izvor: B92

Utorak, 05.08.2014.

22:31

Default images

U intervjuu koji je dao povodom svetske premijere filma, Snajps je u šali rekao da ga je Silvester Stalone, jedan od glavnih junaka u ovom akcionom trileru, imao u vidu još za prvi film popularne franšize, ali da je on tada "bio sprečen poslom" (izdržavanjem kazne).

"Sačuvali su mi mesto i kada se ukazala prilika Stalone me je pozvao i ja sam uskočio", rekao je crnoputi glumac koji je 2008. osuđen na tri godine zatvora zbog utaje poreza.

Kako prenosi AP, i sam film počinje scenom u kojoj se protagonisti šale na račun Snajpsovog boravka iza rešetaka.

"Da li se zabavljam ili pravim gluposti, meni je svejedno. Mislim da je sve to život. Uostalom, ne treba život shvatiti previše ozbiljno", izjavio je Snajps.

"Na kraju krajeva, koga briga. I tako će te zaboraviti. Stvari i problemi za koje misliš da su veliki kao planina, s kojima se sada suočavaš, nakon nekog vremena nikog ne zanimaju. Zato je bolje da sve okreneš na zabavu", zaključio je 52-godišnji glumac, koji bi uskoro trebalo da glumi u novom nastavku vampirske sage "Blejd".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Podeli: