Muškarci se u 38. godini "pretvore" u svog oca

Zbija šale koje su samo njemu smešne, potezi koje izvodi na plesnom podijumu se pamte i ima "svoj" naslon - to su znaci da se muškarac pretvorio u svog oca.

Izvor: B92

Nedelja, 20.04.2014.

09:22

Default images

Ako sve češće zadrema u dnevnoj sobi, a sva moderna muzika mu zvuči isto - to znači da se vaš muškarac pretvara u svog oca, potvrdilo je istraživanje britanskog TV kanala Gold.

U proseku muškarci postanu isti sa svojim očevima u 38-oj godini života.

Jasni znakovi da se muškarac pretvorio u stariju verziju sebe jest sedenje uvek na istom naslonu koji naziva svojim a tu je i nepoznavanje e ni jednog izvođača na muzičkoj plejlisti, piše Dejli mejl.

"Budućnost izgleda sjajno za muškarce - uz više sna, sopstvenu fotelju, dobar humor i prepoznatljive plesne pokrete. U 38-oj godini i zvanično gube inhibicije - istakao je Stiv Nort, menadžer britanskog TV kanala Gold.

Top 10 znakova da se muškarci pretvaraju u svoje očeve

1. Često zadremanju u dnevnoj sobi

2. Imaju "svoj" naslon

3. Plešu kao njihov otac

4. Sve više vremena provode u garaži

5. Zbijaju šale koje su samo njima smešne

6. Ne znaju ni jednog izvođača na top listi

7. Na WC-u provode sve više vremena

8. Stalno prate termostat

9. Raduje ih rasprodaja alata

10. Namerno posrame članove porodice i misle da je to smešno

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: