Mila Jovović u Campari kalendaru (FOTO)

U Milanu je premijerno predstavljen Campari kalendar za 2012. sa Milom Jovović u ulozi glavne zvezde.

Izvor: B92

Četvrtak, 27.10.2011.

17:22

Default images

13. izdanje kalendara nazvano je "Ovo je kraj sveta, bejbi!" i inspirisano je nagađanjima da nas u decembru sledeće godine, prema majanskom kalendaru, navodno čeka kraj sveta kakvog poznajemo.

(Pogledajte kompletan Campari kalendar u našoj Galeriji)

Kamparijev odgovor na ovo "mračno" predskazanje jeste da se reaguje na energičan i pozitivan način, bez kompromisa, što je protivno preovlađujućoj tendenciji na planeti.

Ovaj pozitivan pogled na intrigantne teorije predstravljen je nizom fotografija Dimitrija Danilova sa holivudskom glumicom i supermodelom Milom Jovović kao glavnom junakinjom.

Pozirajući u garderobi visoke mode, Mila odvodi posmatrače u nepoznato, čvrsto držeći uzde u rukama i nazdravljajući životu sa čašom kamparija.

(Pogledajte kompletan Campari kalendar u našoj Galeriji)

"Kao glumici i manekenki ovo je za mene bio veoma uzbudljiv izazov - da upregnem talente iz oba sveta i da te hipotetčke događaje iznesenem na teatralan ali ipak prefinjen način", kazala je Jovovićeva.

Ona je tako označila povratak ženskih zvezda u Kampari sazvežđe, budući da je prošle godine zaštitno lice kalendara bio portorikanski glumac Benisio del Toro.

Pre njega kalendar su krasile Salma Hajek, Eva Mendez i Džesika Alba.

Kalendar je štampan u 9.999 kopija i neće ići u prodaju već će biti poklonjen prijateljima firme.

Prethodne kalendare možete pogledati ovde.

(Pogledajte kompletan Campari kalendar u našoj Galeriji)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

23 h

Podeli: