Minecraft za Windows 10 besplatan za vlasnike PC i Mac verzije

Minecraft stiže i na Windows 10, zajedno sa nekoliko dodataka, kao i besplatno za sve one koji već poseduju igru na PC-u ili Mac-u.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 06.07.2015.

16:50

Default images

Nakon što Microsoft lansira Windows 10 krajem ovog meseca (29. jula da budemo precizni), Minecraft: Windows 10 Edition ulazi u betu. Igra će biti besplatna za vlasnike PC i Mac verzije a za one koji je po prvi put kupe, biće dostupna po sniženoj ceni od 10 dolara u toku trajanja ove bete.

Kao neke od glavnih mogućnosti Windows 10 verzije developeri ističu mogućnost snimanja i deljenja gameplay-a preko GameDVR opcije unutar igre, lokalni multiplayer kao i online sa Xbox Live prijateljima, te mogućnost lakog prebacivanja kontrolnog interfejsa koji je prilagođen za tastaturu, kontroler ili dodir.

Da podsetimo i da je Microsoft septembra prošle godine kupio švedski studio Mojang koji stoji iza Minecrafta za neverovatnu sumu od 2.5 milijarde dolara.

izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: