Tehnopolis

Utorak, 27.09.2011.

15:01

Udružuju se Apple i Facebook?

Događaj na kome će Apple predstaviti novi iPhone, 4. oktobra, biće mesto na kome će biti predstavljena i zvanična Facebook iPad aplikacija.

Izvor: B92

Default images

Izvor sajta Mashable tvrdi da će na pomenutoj konferenciji, osim ove aplikacije, na koju se dugo čekalo, Facebook prikazati i novu verziju aplikacije za iPhone.

Informacije o aplikaciji procerele su u javnost još početkom godina, a nagađa se da je Facebook čekao na njeno objavljivanje kako bi poboljšao svoj odnos sa Appleom. Osim ovih, pojavljuju se i glasine da će Facebook biti integrisan u iOS.

Nedavna konferencija f8 bila je odlično mesto za predstavljanje noviteta, ali ju je, po svoj prilici, Facebook čuvao za 4. oktobar.

Ukoliko se ove najave ispostave istinitim, u Facebookovom učešću na Apple događaju verovatno će moći da se pronađu i tragovi filozofije - neprijatelj mog neprijatelja je meni prijatelj, jer je obema kompanijama Google jedan od najvećih konkurenata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: