Skype telefoniranje sa Myspace-a

Od novembra milioni korisnika poznate komunikacijske platforme MySpace moći će sa tog sajta da koriste besplatne internet pozive koristeći Skype VoIP usluge.

Priredila: Tijana Todorović

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 29.10.2007.

18:51

Default images

MySpace, jedna od dve najveće online društvene mreža na svetu, potvrdio je puštanje u rad novog servisa nastalog fuzijom sa Skype-om. Novi servis se jednostavno zove „MySpaceIM with Skype”, a omogućava korisnicima korišćenje mreže Skype za obavljanje internet telefonskih poziva i to preko aplikacije za razmenjivanje poruka unutar MySpace-a.

Od novembra će svim korisnicima MySpace biti omogućeno da pozovu druge korisnike jednostavnim klikom na dugme u okviru svog profila.

To će biti moguće bez dodatnog skidanja Skype softvera. Naravno, pozivi iz MySpace-a prema Skype-u biće u potpunosti besplatni. Ostali VOIP razgovori naplaćivaće se korisnicima MySpace-a po uobičajenim tarifama Skypea.

Prema istraživanjima, stranice MySpace svakog meseca poseti oko 110 miliona korisnika, dok je sa druge strane Skype do sada preuzelo oko 220 miliona korisnika, tako da ovom fuzijom ne treba dovoditi u pitanje nameru da postanu najveća, glasom povezana, svetska internet zajednica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

5 h

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: