Monika Beluči kakvu ne viđamo često

Italijanska glumica koja uvek mami uzdahe, Monika Beluči je pre dva dana doputovala u Trebinje gde bi trebalo da nastavi snimanje filma “Na mlečnom putu” reditelja Emira Kusturice.

Izvor: B92

Sreda, 20.08.2014.

10:18

Default images

* Prepela glumica se za potrebe filma u potpunosti preobrazila u “običnu” ženu, a u tom izdanju je ne viđamo često.

Glumica koja mami uzdahe mnogih, zbog svojih oblina i tajanstvenog pogleda, će sigurno iznenaditi mnogobrojne obožavaoce ulogom koja joj je dodeljena u ovom filmu.

Naime, Monika igra Srpkinju koju su silovali pripadnici Armije BiH, a koju Slobodin lik spasava i dovodi kući za svog brata.

Emir Kusturica, osim režije, u filmu igra i monaha, glavnog junaka, a uz Belučijevu ulogu u filmu je dobila i glumica Sloboda Mićalović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: