Nova vest
Zimski sportovi

Četvrtak, 10.12.2009.

18:10

Poutiainenova propušta Ore

Finkinja Tanja Poutainen propustiće takmičenje u švedskom Oreu koje će ovog vikenda biti održano u okviru Svetskog kupa.

Izvor: B92, eurosport

Autor:B92, eurosport

Default images

Poutiainenova, koja je trijumfovala na otvaranju sezone u austrijskom Zeldenu, povredila je leđa tokom treninga u Aspenu i nije se takmičila u Lejk Luizu prethodnog vikenda. Iako je skoro zalečila povredu Finkinja je ipak odlučila da ove nedelje samo trenira i propusti slalom i veleslalom u Oreu.

Ove nedelje mogu normalno da treniram i da je to poslednja trka sezone sigurno bih na njoj učestvovala. Ali, pošto imam popunjen raspored posle Božića odlučila sam da treniram na snegu jer u prethodne tri nedelje to nisam mogla normalno da radim”, rekla je Poutiainenova.

Pošto će propustiti takmičenje u Oreu Poutiainenova bi trebalo da se vrati na stazu u francuskom Val d’Izeru, gde su od 18. do 20. decembra na programu superkombinacija, spust i superveleslalom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

30 d

U fokusu

Vidi sve