Nova vest
Zimski sportovi

Utorak, 03.03.2015.

11:29

Molim vas, dovedite mog tatu

Iako se profesionalni sport skoro isključivo vrti oko novca, nije baš sve biznis. To je dokazao HNL tim Kolumbus Blu Džekets.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: Beta/AP

Oni su trejdovali veterana Džordana Liopolda u Minesota Vajlde kako bi bio sa svojom porodicom u Sent Polu, gde je igrao na Univerzitetu Minesota.

Trejd se dogodio nekoliko dana nakon što je njegova 11-godišnja kćerka pisala čelnicima Vajlda i molila ih da joj dovedu njenog tatu kući.

Njena majka je medijima u SAD potvrdila da ovo emotivno pismo nisu poslali klubu, ali su kosmičke sile ipak ispunile želju male Džordin.

"Posao je već bio dogovoren kada smo videli pismo, koje se pojavilo verovatno u istom vreme, veoma je dirljivo. On je veliki profesionalac. Želeli smo da uradimo pravu stvar za Džordana. Mnogo smo pričali u poslednje vreme, znali smo da mu je porodica u Minesoti. To je ljudsta strana sporta, verovali ili ne, u našem poslu. Mislim da je sjajno što ide kući, svojoj porodici", rekao je generalni menadžer Kolumbusa Jarmo Kekalainen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

31 d

U fokusu

Vidi sve