Nova vest
Zimski sportovi

Subota, 19.03.2011.

21:20

Partizan poveo u Superfinalu

Hokejaši Partizana pobedili su Crvenu zvezdu 4:2 i poveli u Superfinalu plejofa prvenstva Srbije.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

“Crno-beli” su protiv "večitog" rivala po trećinama slavili 1:1, 3:1, 0:0, i potrebna im je još jedna pobeda za odbranu titule.

Dvostruki strelac na ovom meču je bio Marko Kovačević, a po jedan pogodak zabeležili su Marko Sretović i Dragan Komazec. "Crno-beli" su igrali bez stranih igrača. Oba gola za Zvezdu postigao je Sabados.

Utakmicu je obeležila teška povreda Brkušanina u prvoj trećini, koji je doživeo težak potres mozga, prelom ključne kosti i vilice.

Drugi meč, u kome će Crvena zvezda biti domaćin, igra se u nedelju, u ledenoj dvorani hale “Pionir”, sa početkom u 18 časova. Ukoliko bude 1:1 u pobedama, eventualni treći meč igraće se u 25. marta.

Partizan nije igrao u srpskom prvenstvu jer je nastupao u Slohokej ligi gde je osvojio titulu u svojoj drugoj sezoni, pa je kao branilac titule obezbedio mesto u Superfinalu. 'Crno-beli' superfinalnu seriju ne igraju u najjačem sastavu, osim golmana Mareja priliku su dobili domaći igrači.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

31 d

U fokusu

Vidi sve