Nova vest
Zimski sportovi

Subota, 27.02.2010.

21:56

Tesan poraz Partizana u Mariboru

Hokejaši Partizana izgubili su u Mariboru od Stavbara 3:2 (1:1, 0:1, 2:0) u prvom meču finalne serije Slohokeja.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

’Crno-beli’ su sve do poslednjih deset minuta imali prednost i bili na korak od ’brejka’, ali su Gregor Slak pogotkom u 51. i Aleš Burnik golom u poslednjem minutu uspeli da preokrenu rezultat. Slak je postigao i prvi gol sa Stavbar u sedmom minut, a preokret srpskom šampionu doneli su Majkl Voling u 18. na asistenciju Račeka i Juraja Liške koji je pogodio u 39. minutu posle dodavanja, takođe, Račeka.

"Utakmica je bila vrlo izjednačena, ali smo primili gol u poslednjoj sekundi. Imali smo i dosta isključenih igrača, što je možda uticalo i na pad koncentracije u igri. Ali, ne obeshrabrujemo se, idemo dalje, čeka nas Pionir u utorak i utakmica pred našom publikom, borićemo se da igramo majstoricu i da se vratimo u Maribor", rekao je trener Partizana Đulnear Saliji.

Revanš meč se igra 2. marta u Beogradu od 17.30h , a ukoliko bude 1:1 u pobedama, majstorica se igra 7. marta u Mariboru.

U malom finalu, u meču za treće mesto ekipa Mladi Jesenice savladala je hokejaše Triglava sa 4:1 (1:0, 1:0, 2:1).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

39 d

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu