Nova vest
Zimski sportovi

Četvrtak, 10.12.2009.

18:30

Fetisov igra za CSKA u 51. godini

Bivša zvezda hokejaške NHL lige Vjačeslav Slava Fetisov u petak se, u 51. godini, vraća na teren u dresu moskovskog CSKA.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Fetisov, koji je profesionalnu karijeru završio 1998. godine, odigraće meč ruske Kontinental lige protiv ekipe SKA Sankt Peterburga. Fetisov je po završetku igračke karijere počeo da radi kao advokat i postao predsednik CSKA.

"Pod hitno nam je potreban jedan dobar odrambeni igrač, pošto je Denis Kuljaš povređen. Fetisov svakodnevno trenira i želi da nam pomogne. Ostalo je još samo da sredimo neke administrativne detalje", rekao je trener CSKA Sergej Nemčinov.

On, međutim, nije saopštio da li će Fetisov igrati za CSKA do kraja sezone.

"Fetisov je jedan od ljudi koji mogu da podignu moral celoj ekipi", dodao je Nemčinov.

Fetisov je u karijeri dva puta bio šampion NHL lige sa Detroit Red Vingsima, a taj trofej je osvojio i 2000. godine kao pomoćni trener Nju Džersi Devilsa. On je sa reprezentacijom Rusije osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Sarajevu 1984, a isti uspeh je ponovio i četiri godine kasnije na ZOI u Kalgariju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

30 d

U fokusu

Vidi sve