Nova vest
Tenis

Nedelja, 27.06.2010.

20:09

Hjuit: „Moraće da se pomuči“

Derbi meč osmine finala ovogodišnjeg Vimbldona sigurno je meč trećeg tenisera sveta Novaka Đokovića i Australijanca Lejtona Hjuita, pobednika iz 2002. godine.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Hjuit je ove godine na londoskoj travi uspeo da prekorači 100 pobeda u karijeri, a protiv Đokovića juri 102.

Ipak, Australijanac nema najbolji skor sa srpskim teniserom na travi. Njih dvojica su igrali na Vimbldonu pre tri godine i Đoković je slavio, isti slučaj je bio godinu dana kasnije u Kvinsu.

Ovog puta mi ništa neću dati besplatno. Moraće da se pomuči da bi zaradio svoj novac. Moraće mnogo, mnogo da trči i da se izmori“, rekao je Hjuit, „Uvek igram srcem, takav sam oduvek. Takav će biti i ovaj meč, srčan i borben do kraja. Ipak, neću nijednog trenutka odstupiti, želim ovu pobedu više od bilo čega u ovom trenutku. I ne bojim se da se za taj rezultat borim do kraja, za svaki poen“.

Meč između Đokovića i Hjuita na programu je u ponedeljak i drugi je po redu na Terenu 1, gde se prethodno od 14 časova sastaju Belgijanke Kim Klajsters i Žistin Enan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Tenis

Operisan Srđan Đoković

Srđan Đoković, otac najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, uspešno je operisan nakon što je u nedelju doživeo dva preloma.

Novosti

18:00

4 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu