Četvrtak, 26.04.2012.

10:36

ABA: Cedevita oslabljena na F4

Ekipa zagrebačke Cedevite biće oslabljena protiv Partizana mt:s, u polufinalnom meču Fajnal fora regionalne ABA lige u Tel Avivu.

Izvor: AK

Default images

Hrvatski predstavnik neće moći da računa na slovenačnog centra Matjaža Smodiša koji će zbog moguće frakture stopala morati da pauzira najmanje dve nedelje.

To nije jedini problem za Cedevitu ouči predstojećeg vikenda i meča za petostrukim uzastopnim šampionom takmičenja pošto Marino Baždarić i Vedran Vukišić već nekoliko nedelja nisu trenirali sa timom.

Pored toga, ekipi se tek priključio Dalibor Bagarić koji nije radio dve nedelje. U drugom subotnjem polufinalu sastaju se Makabi i Budućnost.

Finalni turnir regionalne lige moći ćete da gledate na televiziji B92, a prenos polufinala između Partizana mt:s i Cedevite počinje od 17.30h.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

21 h

Podeli: