Sreda, 25.01.2012.

13:33

Lekićeva: “Veliko priznanje”

Srpska rukometašica Andrea Lekić rekla je da je počastvovana što se našla u konkurenciji za najbolju igračicu sveta u 2011. godini.

Izvor: JT

Default images

Zanimljivo je da je to prvi put od 1988. godine i proglašenja Svetlane Kitić za najbolju, da Srbija ima igračicu među najboljih pet na svetu.

Kapiten reprezentacije Srbije i igračica mađarskog Đera zaslužila je svoje mesto u izboru odličnim partijama i potezima koji se ne viđaju često u ženskom rukometu.

To je veliko priznanje za moj uloženi trud i rad, obaveza i podstrek da se iznova dokazujem i pružam dobre igre. Čast je naći se u najprestižnijem izboru za najbolju igračicu sveta, i sigurno će mi taj dan kada sam saznala za tu vest ostati u mom sećanju kao jedan od najlepših u rukometnoj karijeri”, istakla je Lekićeva.

Pored Lekićeve, u konkurenciji za nagradu su Katrin Lunde Heraldsen i Hajdi Leke iz Norveške, Francuskinja Alison Pino, i Andrea Penezić iz Hrvatske.

Preko zvaničnog sajta IHF možete i da glasate za srpsku rukometašicu u izboru za najbolju na svetu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: