Partizan uspešan protiv Teleoptika

Samo dan posle duela Partizana i Škendije, igrači crno-belih koji nisu dobili šansu na tom meču odigrali su trening meč sa Teleoptikom.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Petak, 15.07.2011.

09:42

Default images

‘Rezerve’ šampiona Srbije slavile su na toj utakmici sa 3:1.

Meč sa ekipom Teleoptika, koju trenira i vodi Vuk Rašović, je upriličio trener crno-belih Stanojević.

Golove za Partizan postigli su Davidov, Babić i Dijara, sve do 30. minuta, dok je Popara sa penala postigao počasni pogodak za Teleoptik.

Susret u “Zemunelu” je imao za cilj da se isprobaju igrači sa manjom minutažom i da ostanu u ’tonusu’ igrajući mečeve. Proba je i više nego uspela, a meč je odigran u punom ritmu svih 90 minuta uz pravi takmičarski pristup.

Boje Partizana na tom meču branili su Nikola Petrović, Filipović, Stefan Mitrović, koji je na probi, Luizao, Frimpong, Stanković, Babić, Saša Marković, Ninković, Davidov, Dijara, Lazar Marković i Savić. Za Teleoptik su igrali Tomić, Milojević, Savić, Popara, Nikolić, Šaka, Marković, Milovanović, Nemanja Petrović, Ivković i Ljujić. Na terenu su se našli i Lukić, M. Milovanović, Džugurdić, Ostojić, Živković, Aškovski, Drpljanin, Mulćan, S. Tomić, Mandić, Stojanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: