LŠ: Barselona i Medvedi na F4

Rukometaši Barselone i Čehovski Medveda plasirali su se na završni turnir četiri najbolja tima Lige šampiona u Kelnu.

Izvor: NK

Subota, 01.05.2010.

22:33

Default images

Katalonci su i u revanš meču savladali Vesprem u Mađarskoj rezultatom 34:33, dok je pobednik duela između Medveda i Monpeljea odlučen tek posle penala jer je francuski tim u subotu slavio sa 32:27, a istim rezultatom ruski predstvanik je trijumfovao u prvoj utakmici.

Junak meča je golman Čehovskih Medveda Oleg Grams koji je odbranio odlučujući penal Juričeku i tako odveo svoj tim na fajnal for. Susret u Monpeljeu propustili su zbog povreda dvojica najboljih igrača domaćeg tima, Nikola Karabatić i Vid Kavtičnik.

Pred 5100 navijača u sjajnoj atmosferi u Vespremu, mađarski šampion izgubio je i u drugom meču od Barselone, ovaj put rezultatom 34:33 ( u prvom susretu bilo je 33:27). Katalonce je predvodio Tomas koji je postigao 11 golova, a sa druge strane najefikasniji je bio Ivanščik sa 10 pogodaka.

U nedelju se sastaju Siudad Real – Hamburg i Kil – Rajn-Nekar Leven. Siudad Real juri zaostatak od četiri gola, a Kil ima +1 iz prvog meča.

Završni turnir Lige šampiona za rukometaše održava se 29. i 30. maja u Kelnu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: