Vilja proveo noć u bolnici

Zvezda Valensije David Vilja proveo je noć u bolnici zbog udarca zadobijenog na meču Primere sa Malagom. Valensija je dobila 1:0, a strelac je bio upravo Vilja.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Četvrtak, 25.03.2010.

18:53

Default images

Španski reprezentativac je tokom prvog poluvremena u sredu uveče povredio glavu kada se sudario sa jednim od protivničkih igrača, a posle toga je zbog mučnine i vrtoglavice morao da zatraži medicinsku pomoć. Ubrzo potom prebačen je u bolnicu, gde je bio zadržan čitavu noć zbog posmatranja.

Lekari su nakon pregleda utvrdili da nema patoloških poremećaja i u četvrtak ujutru se otpustili fudbalera, kome su naložili mirovanje od nekoliko dana.

Španski reprezentativac će morati da propusti utakmicu sa Saragosom u subotu i, ukoliko se njegov oporavak bude odvijao prema predviđanju lekara, moći će da narednog četvrtka zaigra u četvrtfinalnom meču Lige Evrope protiv Atletika iz Madrida.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: