Sofijski CSKA istupa iz lige?

Predsednik sofijskog CSKA zapretio je istupanjem iz lige nakon što je Bugarska fudbalska unija kaznila klub zbog upada navijača na teren na meču sa Lokomotivom.

Izvor: B92, Tanjug

Sreda, 24.03.2010.

18:01

Default images

"Zna se da sam tolerantan čovek, ali je ovo izmaklo kontroli i ozbiljno razmišljamo da napustimo takmičenje. Očigledno je da je BFU odluku o kažnjavanju doneo pod pritiskom", izjavio je predsednik CSKA Dimitar Borisov sportskom dnevniku "Tema Sport".

Oko 100 nezadovoljnih navijača trofejnog bugarskog kluba upalo je u nedelju na teren u Mezdri u 68. minutu pri vodjstvu domaćina sa 1:0, zbog čega je sudija bio primoran da prekine utakmicu. BFU je zbog nereda gostujućih navijača registrovao utakmicu sa 4:0 za Lokomotivu, a CSKA je još kažnjen i novčano sa 15.000 leva (10.310 dolara).

"Naši navijači su u Mezdri bili isprovocirani. Trener Joan Andone je zbog kazne BFU već najavio spremnost da podnese ostavku", rekao je Borisov.

CSKA Sofija, koji je osvojio 31 titulu prvaka Bugarske, trenutno je drugoplasirani na tabeli državnog prvenstva i zaostaje četiri boda iza vodećeg Liteksa iz Loveča.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: