Liverpul bez Džerarda i Toresa?

Trener fudbalera Liverpula Rafa Benitez nalazi se u veoma nezgodnoj situaciji obzirom da mu preti opasnost da na neko vreme ostane bez dvojce najboljih igrača.

Izvor: B92, Goal

Utorak, 03.11.2009.

14:59

Default images

Kapiten Stiven Džerard i napadač Fernando Tores verovatno će morati da budu operisani zbog problema sa povredama. Benitez je potvrdio da Džerard neće putovati sa ekipom u Lion, gde Liverpul u sredu igra meč 4. kola LŠ. Reprezentativac Engleske nije uspeo da zaleči povredu prepona, pa će do kraja nedelje biti doneta konačna odluka o operaciji.

Sa druge strane Tores, koji takođe ima problema sa povredom prepona, zbog važnosti utakmice, ipak će igrati protiv Liona, a onda će biti doneta odluka da li će morati da ide na operaciju.

Ukoliko hirurški zahvat bude neophodan Tores će, prema prvim prognozama, morati da pauzira najmanje dva meseca.

"Dva dana nakon meča sa Fulamom Tores i dalje oseća bolove. Ne oseća se dobro i moguće je da će, ukoliko ga budemo previše forsirali, morati da napravi dužu pauzu. Moramo da ga vodimo u francusku, pošto nemamo puno alternativa u napadu", rekao je trener Liverpula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: