Božinov ostaje u Sitiju

Menadžer fudbalera Mančester Sitija Valerija Božinova, Gari Palomba izjavio je da njegov klijent neće napustiti engleski klub u ovom prelaznom roku.

Izvor: B92, Beta

Četvrtak, 11.06.2009.

11:19

Default images

Božinov je u Siti došao 2007. godine iz Fiorentine, ali je zbog problema sa povredama za engleski klub do danas odigrao samo 11 utakmica. Italijanski mediji pre nekoliko dana objavili su da će Fiorentina pokušati da vrati Božinova, koga je prodala upravo Mančester Sitiju za 6,5 miliona evra.

"Čelnici Mančester Sitija uverili su me da Božinov ostaje u ekipi. Valerij je imao dosta problema sa povredama, a trener Sitija Mark Hjuz rekao mi je da jedino on odlučuje ko ostaje, a ko ide iz kluba", izjavio je Palomba za list ’Gazeta delo sport’.

Reprezentativac Bugarske u karijeri je još igrao za Leče i Juventus. Za nacionalni tim bugarske odigrao je 22 meča i postigao 5 golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: