Ledli King uhapšen zbog napada

Kapiten fudbalskog kluba Totenhem, Ledli King uhapšen je ispred jednog noćnog kluba u centru Londona zbog napada, saopštio je u nedelju BBC.

Izvor: B92, BBC

Nedelja, 10.05.2009.

12:57

Default images

Odbrambeni fudbaler je priveden u policiju u ranim jutarnjim časovima pod sumnjom da je napao i povredio drugu osobu. King, koji ima velikih problema sa povredom kolena, u subotu je odigrao svih 90 minuta na ‘Gudison Parku’ u duelu Totenhema i Evertona (0:0), da bi se potom vratio u London.

Jedan dvadesetosmogodišnjak je uhapšen pod sumnjom za napad i nanošenje povreda, posle prijave jednog dvadesetogodišnjaka“, rekao je portparol Skotland Jarda.

Dvadesetosmogodišnjak ostaje u pritvoru, i policija ispituje ceo slučaj. Osumnjičeni je uhapšen tokom rutinskog zaustavljanja policijske patrole“, dodao je on.

Portparol je takođe potvrdio da je fudbaler uhapšen u Sohou oko 2:30 ujutru.

King je celu svoju igračku karijeru proveo u Totenhemu. U klub je stigao1997. godine, a u međuvremenu je postao i kapiten ekipe.

Iako mu je povreda kolena ozbiljno ugrozila karijeru, i često nije u mogućnosti da trenira između utakmica, fudbaler je uspeo da zabeleži i 19 nastupa za nacionalnu selekciju Engleske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: