Nova vest
Vaterpolo

Petak, 24.02.2017.

14:47

Savić zadovoljan žrebom: Ozbiljni protivnici

Selektor reprezentacije Srbije Dejan Savić rekao je da je zadovoljan što će ekipa u grupnoj fazi Svetskog prvenstva u Budimpešti imati ozbiljne protivnike.

Izvor:

Autor:

Savić zadovoljan žrebom: Ozbiljni protivnici
StarSport

Reprezentacija Srbiće igraće na Svetskom prvenstvu u Mađarskoj u Grupi C sa selekcijama Španije, Grčke i Južne Afrike, odlučeno je žrebom u Budimpešti.

"Zadovoljan sam činjenicom da ćemo i u grupi imati ozbiljne protivnike. Španija i posebno Grčka nisu timovi na koje ne treba maksimalno obratiti pažnju. U isto vreme, s pažnjom ćemo pratiti i dogadjanja u grupama sa kojima se ukrštamo. Prvi cilj je da se u grupi obezbedi što bolja pozicija, zatim da se spremno dočeka četvrtfinale i ako sve bude kako treba da se krene u borbu za medalje", rekao je Savić.

Svetsko prvenstvo održaće se od 14. do 30. jula u Budimpešti.

"Uvek je dobro kada u grupi ima kvalitetnih rivala. Nama je raspored takav da krećemo sa Južnom Afrikom i posle je sve teže i teže. Žreb je uvek informacija, a vrlo često je i nebitan ako se mi spremimo kako treba", rekao je vaterpolista Andrija Prlainović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve